Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, chciałem wznowić kilka ofert sezonowych z archiwum allegro, lecz niestety występuję jakiś błąd i nie wyświetla opisów w ofertach z archiwum. Przykładowa oferta:
Przeglądałem też oferty innych i widzę, że problem dotyczy chyba wszystkich ofert allegro archiwum, nie tylko moich. Dodam, że w zeszłym tygodniu coś wznawiałem i nie było problemów z opisami, a od wczoraj już ich nie wyświetla. Próbowałem na kilku przeglądarkach, komputerach i telefonie - wszędzie to samo.
Potwierdzam ten błąd, ja również nie widzę opisów w archiwalnych ofertach. Jest to dla mnie bardzo uciążliwy problem. Allegro oficjalnie gwarantuje dostęp do tych opisów:
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-sprawdzic-opis-archiwalnej-oferty-LvP7a...
Wygląda na to że ktoś się pochylił nad tym problemem, bo opisy już się pojawiły. Dziękuję za szybką reakcję.
@serwis-bs @AkcesoriaIT tak, dzięki za Wasze zgłoszenia! Już wczoraj dotarło do nas to info i zgłosiłam to do odpowiedniego zespołu. Dzięki za potwierdzenie, że już wszystko ok i opisy są widoczne w archiwum.
Dzień dobry,
Dziś zauważyłem ze w archiwum Allegro brakuje sekcji opis w wyszukiwanych ofertach.
Czy ta zmiana jest celowa czy jakaś awaria ?
Jeśli zostało to wprowadzone celowa powiem że bardzo utrudni mi to pracę sprzedaje na allegro pojedyncze przedmioty od 10 lat które pojawiają się cyklicznie co kilka miesięcy. Kopiowanie aukcji z archiwum allegro które do tej pory było całkiem pokaźną baza moich ofert pozwalało szybko wystawiać takie przedmioty ponownie, aktualnie muszę budować każdą ofertę od zera co zajmuje masę czasu.
Pozdrawiam