Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Posiadam pocztę na Onecie, dzisiaj od godziny 1.30 nie otrzymuje maili od allegro z zamówieniami. Dotarły 4 maile, a powinno ok 400, czy również ma ktoś taki problem?
Nie wiem czy problem jest ze strony allegro, czy też samej poczty.
Loguje się normalnie przez stronę na poczcie.
u mnie to samo
Tak, nikt ich nie otrzymuje, niestety. Cały dzień zero...
u mnie to samo zgłosiłem dzisiaj do allegro napisali też że przekazują do działu technicznego a ja z poczty paczki przygotowuje
Witam,
Wczoraj cały dzień i dzisiaj od rana też brak powiadomień.
u mnie również problem
Allegro mi odpisało, że u nich wszystko dobrze i wysyłają powiadomienia, a problem jest po stronie onetu i z nimi mam się kontaktować 😞
Od dwóch dni nie otrzymuję żadnych wiadomości od Allegro. Dotyczy to wpłat oraz pytań od Klientów, wypłaty środków, informacji o dokonanych przeze mnie zakupach. W spamie również cisza. Czy Ktoś może pomóc?
@Bobo-San @sdu31 @Mcdas @zbieracz1001 @eldrogeria @bestcoinshop @marta-2016
Cześć! Problem występuje wyłącznie w przypadku poczty ONET, skontaktowaliśmy się z administratorem i pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
U mnie to samo, brak powiadomień zarówno o sprzedaży na wszystkich kontach firmowych jak i o zakupie na koncie prywatnym. Nie dochodzą też wiadomości od klientów (te przez allegro). Co ciekawe reklamy allegrowskie typu "Znaleźliśmy to czego szukasz" itp. dochodzą bez problemu, potwierdzenie zgłoszenia problemu do allegro też przyszło.
Maile od allegro albo wpadają do spamu/innych albo nie przychodzą na skrzynkę hotmail.com (uprzednio przechodzą przez DNS MX cloudflare)
Maile nie wpadają do SPAMU ani do innych folderów. Nie mamy ustawionych tych nielogicznych bzdur folderowych na onecie.
moja wiadomość kierowana była do moderatora @ko_alka 🙂
Nie przychodzą żadne e-maile od Allegro, sprzedaż , wpłata.
Kiedy problem zostanie rozwiązany?
Uprzedzam , że nie mam nic w spamie, ciasteczka wyczyszczone.
U mnie ruszyło i zaległości zalały pocztę, pomoc Allegro rewelacyjna „u Nas problem nie występuje” ech…