Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
od jakiegoś czasu, chyba dwa tygodnie, zmieniono sposób w jaki drukowane są zamówienia.
Ktoś wpadł na pomysł, że warto usunąć z pól widocznych na wydruku "Wiadomość od kupującego".
Uważam, że to nietrafiony pomysł i mam nadzieję, że to tylko pomyłka, ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć, jaką wartość dodana ma usunięcie uwag do zamówienia od klienta.
Nie powiem, że gdyby elementy drukowane na zamówieniu były dowolnie wybieralne, to byłaby bajka.
Wiem że są do tego płatne narzędzia ale gdyby taka implementacja była bezpośrednio od allegro...ech marzenia 🙂
pozdro
@desingsy dzięki za Twoją sugestię! Możesz proszę doprecyzować, co masz na myśli pisząc o drukowaniu zamówień? Czy dotyczy to drukowania etykiet do zamówień, przez nasze narzędzie Wysyłam z Allegro? 😊
@Sa_nova @desingsy ja Wam odpowiem,
bo to zauważyłem i miałem z tego powodu awanturę.
Są jeszcze osoby na allegro, które w celu ochrony swoich interesów np: przed us a teraz przed allegro drukują maile lub wiadomości o zakupie towarów, mając na uwadze np: że allegro z działu zamówienia, usuwa po pewnym czasie część kluczowych informacji
ktoś w allegro wpadł na pomysł by usunąć to pole (od jakiegoś czasu jest tylko opcją)
więc realizujecie dalej ten pomysł
i przy próbie w/w wydruku nie drukują się dodatkowe informacje
np: prośby o faktury czy podanie koloru
które widać na ekranie
oczywiście zbiegło się z publicznymi wypowiedziami serwisu, że planuje do maksimum wycofać komunikację internetową
gdybym nie posiadał w/w wydruków wczoraj nie mógłbym odpowiedzieć na zapytanie kupującego, bo przy zakupie z marca tego roku allegro usunęło już np: informacje o wysyłce towaru
tak się tutaj teraz dzieje
@RED dzięki za doprecyzowanie! Przekazałam wasze uwagi, do działu odpowiedzialnego za zakładkę zamówienia w Sales Center. 😊
@desingsy otrzymałam informację, że opcja powinna być dostępna do wyboru. Możesz proszę załączyć zrzut ekranu z widocznym brakiem wyboru wiadomości od kupującego, przy wydruku informacji do zamówienia? Na zrzucie uwzględnij proszę całą stronę, czyli pasek adresowy, datę oraz godzinę.