Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry jak tam u was sprzedaz pytam poniewaz u mnie od pazdziernika straszne spadki sprzedazy nie wiem czy ludzie juz nie chca kupowac na allegro sprzedaje bielizne damska prosze napiszcie jak tam u was.
@stylowy_raj Nie ma na co narzekać, jest bardzo dobrze. Można uciąć drzemkę w dzień, oglądnąć telewizję, zrobić sobie przerwę na kawę. Nie to, co dawniej.
Ja od drugiej strony wymiękłam na zakupie na Allegro bielizny damskiej dla 12latki ale takiej 1.72cm. Od roku nic nie udaje mi się kupić. Wymagania wielkie:
- skarpetki średniej długości czyli tzw 3/4 lub zapiętki, w miarę gładkie, bez dziwnych wzorków wyszywanych nitkami czy dziwnych aplikacji. Kilka paczek czyli 15-20 sztuk od jednego sprzedawcy. Bo biorę paczkami, młoda wybiera co ciekawsze, resztę zostawia mnie. Prawie ten sam rozmiar mamy. Poległam na poszukiwaniach już z rok temu, gdzieś tu potłuka się temat, który założyłam sfrustrowana 2 godzinnymi nieudanymi poszukiwaniami...
Bokserki damskie, jednolity kolor, podwyższony ewentualnie średni stan. Na Allegro widzę raptem 3: greenice już ma i są zarąbiste (ale od roku zero nowych wzorów gładkich), gatte ma ale stan za niski i lipne są, trzecie jakieś tam podobne do gatty i drogie i tak by wybrzydzała bo za niskie. Koniec wyboru.
- staniki temat rzeka, odsyłałam przez rok każdy zakup. M-ka za duża, S-ka za mała, jak dobry to sutki prześwitują.... I tak w kółko. Nie da się.
Efekt przedwczoraj zakupy na Sh.... Nawet taki mamut jak ja od 17lat praktycznie tylko kupujący na Allegro pod przymusem uczy się nowych sztuczek. Skarpetki młodej ogarnięte w 5 minut, facetom z kopytem 46 w 3 min. Bokserek z 7 różnych rodzajów w 10 minut jej znalazłam. Staniki jakieś są. Zwrotu nie ma tylko na bokserkach i połowie skarpetek, reszta ma. Zapłaciłam 1/2 tego co tu. Dziwisz się?
Ja naprawdę nie chciałam się wynosić. Byłam tu przyzwyczajona i było dobrze. Od roku mimo kilku prób takich zakupów nie dałam rady nic znaleźć.
Nie sądzę, ze to tylko mój problem. Póki ekipa Allegro z każdego klienta zgłaszającego problemy z działaniem portalu będzie robić robić kret.yna i tłumaczyć mu, że tak ma być nic się nie zmieni. A nawet jak już coś poprawią to kto tu wróci przy lepszym wyborze i połowie cen gdzie indziej? Ten portal już wymagań 12-latki nie spełnia, to co mówić o starszych panienkach?
katalog produktów zrobił swoje.... po prostu wymiata
A jesteś pewna że bielizna damska to tak pożądany towar w dobie mega kryzysu jaki ogarnia ten kraj ? Generalnie ludzie myślą za co opłaty zrobić i co do gara włożyć. Wszelkie inne extrasy idą na dalszy plan 😦
Przecież łatwiej wybrać w lumpeksie, mam na myśli rozmiar. tu nie wiadomo co i na kogo przyjdzie.
Na allegro sprzedaje juz od wielu lat i bylo wiele kryzysow wojna pandemia itp ale to co jest od pazdziernika to jest straszne
znam kilku drobnych sprzedawców - niestety oni również potwierdzają spadki sprzedaży.
na ile to wina samego allegro, który wprowadził zjech(***)ane algorytmy i zmiany i zamordował tychże sprzedawców , a na ile to szerszy problem wywołany pogarszającą się koniunkturą gospodarczą wywołaną rządami uśmiechniętej koalicji - samemu trzeba poszukać odpowiedzi.