anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak sprzedazy spadek sprzedazy

stylowy_raj
#7 Wielbiciel#

Dzien dobry jak tam u was sprzedaz pytam poniewaz u mnie od pazdziernika straszne spadki sprzedazy nie wiem czy ludzie juz nie chca kupowac na allegro sprzedaje bielizne damska prosze napiszcie jak tam u was. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@stylowy_raj Nie ma na co narzekać, jest bardzo dobrze. Można uciąć drzemkę w dzień, oglądnąć telewizję, zrobić sobie przerwę na kawę. Nie to, co dawniej.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Ja od drugiej strony wymiękłam na zakupie na Allegro bielizny damskiej dla 12latki ale takiej 1.72cm. Od roku nic nie udaje mi się kupić. Wymagania wielkie:

- skarpetki średniej długości czyli tzw 3/4 lub zapiętki, w miarę gładkie, bez dziwnych wzorków wyszywanych nitkami czy dziwnych aplikacji. Kilka paczek czyli 15-20 sztuk od jednego sprzedawcy. Bo biorę paczkami, młoda wybiera co ciekawsze, resztę zostawia mnie. Prawie ten sam rozmiar mamy.  Poległam na poszukiwaniach już z rok temu, gdzieś tu potłuka się temat, który założyłam sfrustrowana 2 godzinnymi nieudanymi poszukiwaniami...

Bokserki damskie, jednolity kolor, podwyższony ewentualnie średni stan. Na Allegro widzę raptem 3: greenice już ma i są zarąbiste (ale od roku zero nowych wzorów gładkich), gatte ma ale stan za niski i lipne są, trzecie jakieś tam  podobne do gatty i drogie i tak by wybrzydzała bo za niskie. Koniec wyboru. 

- staniki temat  rzeka, odsyłałam przez rok każdy zakup. M-ka za duża, S-ka za mała, jak dobry to sutki prześwitują.... I tak w kółko. Nie da się. 

Efekt przedwczoraj zakupy na Sh.... Nawet taki mamut jak ja od 17lat praktycznie tylko kupujący na Allegro pod przymusem uczy się nowych sztuczek. Skarpetki młodej ogarnięte w 5 minut, facetom z kopytem 46 w 3 min. Bokserek z 7 różnych rodzajów w 10 minut jej znalazłam. Staniki jakieś są. Zwrotu nie ma tylko na bokserkach i połowie skarpetek, reszta ma. Zapłaciłam 1/2 tego co tu. Dziwisz się?

Ja naprawdę nie chciałam się wynosić. Byłam tu przyzwyczajona i było dobrze. Od roku mimo kilku prób takich zakupów nie dałam rady nic znaleźć. 

Nie sądzę, ze to tylko mój problem. Póki ekipa Allegro z każdego klienta zgłaszającego problemy z działaniem portalu będzie robić robić kret.yna i tłumaczyć mu, że tak ma być nic się nie zmieni. A nawet jak już coś poprawią to kto tu wróci przy lepszym wyborze i połowie cen gdzie indziej? Ten portal już wymagań 12-latki nie spełnia, to co mówić o starszych panienkach?

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

katalog produktów zrobił swoje.... po prostu wymiata 

oznacz moderatorów

bombardier10
#11 Animator#

A jesteś pewna że bielizna damska to tak pożądany towar w dobie mega kryzysu jaki ogarnia ten kraj ? Generalnie ludzie myślą za co opłaty zrobić i co do gara włożyć. Wszelkie inne extrasy idą na dalszy plan  😦

oznacz moderatorów

Client:130480685
#8 Zapaleniec#

Przecież łatwiej wybrać w lumpeksie, mam na myśli rozmiar. tu nie wiadomo co i na kogo przyjdzie.

oznacz moderatorów

stylowy_raj
#7 Wielbiciel#

Na allegro sprzedaje juz od wielu lat i bylo wiele kryzysow wojna pandemia itp ale to co jest od pazdziernika to jest straszne 

oznacz moderatorów

adi_tychy
#9 Pomysłodawca#

znam kilku drobnych  sprzedawców - niestety oni również potwierdzają spadki sprzedaży.

na ile to wina samego allegro, który wprowadził zjech(***)ane algorytmy i zmiany i zamordował  tychże sprzedawców , a na ile to szerszy problem wywołany pogarszającą się koniunkturą gospodarczą wywołaną rządami uśmiechniętej koalicji - samemu trzeba poszukać odpowiedzi.

oznacz moderatorów