Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Posiadam pewne środki ze sprzedaży na koncie Allegro Pay. Chcę wypłacić część środków na konto jednocześnie chcę z tej kwoty zarezerwować część środków na koncie Pay na ewentualne zwroty. Nie ma u mnie opcji = ustawienie kwoty rezerwacji. Co to oznacza ?. Pozdrawiam
że nie jesteś firmą?
Ja chciałem dzisiaj zabezpieczyć kwotę to zwrotów (zgonie z instrukcją z pomocy) i niestety nie mam takiej możliwości. Konto firmowe. Pieniądze na AF mam.
W zakładce Ustawienie wypłat coś takiego. Może Źle szukam?
Ktoś miał podobnie i ma rozwiązanie?
@Client:44052296 Czy jesteś pewnien, że jesteś zalogowany na właściwym koncie? Sprawdziłam to, z którego tutaj piszesz, ale to konto prywatne i nie ma na nim żadnych środków do wypłat na saldzie w Allegro Finanse.
@_HolaOla_ konto, o którym pisze to inne. Te jest moje prywatne. Chodzi mi o firmowe. Pisałem do pomocy allegro nr. zgłoszenia 23392632. Niby dostałem odpowiedz
Funkcja rezerwacji środków nie jest jeszcze dostępna dla wszystkich kont firmowych, szczególnie założonych przed grudniem 2021. Wynika to z faktu, że część użytkowników przechodziła podczas zakładania konta starszą procedurę weryfikacji.
Proszę o cierpliwość - postaramy się, aby nowe funkcjonalności - takie jak ta - pojawiły się także na Państwa koncie jak najszybciej.
Czyli co stoi na przeszkodzie uruchomienia takiej, że funkcji dla starszych kont. Trzeba dokonać ponownej weryfikacji konta firmowego?
mam podobny problem, mogę ustawić wypłatę od jakiejś sumy, ale nie ma możliwości rezerwacji pieniędzy w payU i przelew24
@TU_ESTILO Opcja rezerwacji nie jest jeszcze dostępna dla wszystkich użytkowników.