Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ponownie z zażenowaniem 🙂
Ostatnio sprzedałem 2 przedmioty na Allegro było ogólnie ok ludzie zapłacili...
Problem pojawia się gdy ktoś nie płaci lub tworzy fikcyjne konto kupującego żeby zrobić sobie jajca i nie zapłacić... mam do czynienia z tym drugi przypadkiem...
Jedynie równie znany mi tego typu portal to E B A Y tam nawet z tego słyszałem dochodzi do jeszcze większych jaj, ale do czego dążę mam do zapłaty 40 zł prowizji od niesprzedanego towaru, czyli zapłata za NIC czemu ktoś w ogóle śmie obciążać mój wirtualny rachunek bankowy czymś co nie zostało opłacone przez kupującego ktoś wyjaśni? Jednak spasuje z Allegro bo na O L X mam stworzone 1300 aukcji :)...
Pozdrawiam Serdecznie...............
@TrustMe3 To chyba masz ze 130 kont na tym olejiksie😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Mam jedno konto O L X i portal jest bardzo uczciwy 🙂
@TrustMe3 To jak na jednym koncie można mieć 1300 ofert, skoro w wielu kategoriach są ograniczenia np. do 2 ofert na kategorię (no chyba że zapłacisz)?
https://www.olx.pl/oferta/naszyjnik-dolar-na-wiekszy-hajs-2020-nowy-CID87-IDDjlSa.html > Nie wiem dokładnie o czym mówisz ale ja płacę 0 zł / mies...
Na ten moment to jest najlepsza oferta w Polsce posiadam tam 1240 aukcji O L X
@TrustMe3 Więc widocznie w kategorii "kolekcje" (w której masz wszystkie oferty, bez zaledwie dwóch) nie ma takich ograniczeń. W innych nie jest tak kolorowo.
To co dzieje się z moją konkurencją nie obchodzi mnie, mało tego nawet będę się cieszył jak zniknie 🙂
@TrustMe3 Mnie generalnie olejiks drażni od momentu, gdy zmienili layout. Ten to jest jakaś tragedia i porażka, wygląda jakby im to projektował po godzinach pracownik jakiegoś zakładu pogrzebowego (wszystko utrzymane w odcieniach jakiegoś sinego niebieskiego i zgniłej zieleni - no sorry, ale kojarzy mi się to z topielcami i zombie😂).
Nawet logo to jakaś pomyłka, bo nie wiem jak można wpaść na pomysł wyjustowania fontu w poziomie - dlaczego krzyżyk od donuta oddziela pionowa kreska?
Nie jestem w stanie wytrzymać tam dłużej, niż 5-10 minut naraz.
PS Czy ktoś ma namiary na jakiś skrypt do tampermonkey etc., zmieniający wygląd na bardziej znośny dla oka?
To mnie bardziej drażni 🙂
@TrustMe3 Nie widać obrazka, bo masz za niską rangę na forum.
ehhhhh
Czyli nawet tutaj Pan prezes Francois Nyuts francuz z pochodzenia wymawia się Fransuła Nut... , który pewnie teraz zajada się gigantycznym ślimakiem wprowadził swój korporacyjny regulamin i zablokował mi możliwość dodania zrzutu ekranu :)...
@TrustMe3 Jakiś moderator się pojawi, to (chyba) zaakceptuje. Albo trzeba mieć rangę bodaj od #10 w górę, żeby grafiki szły bez moderacji.
@TrustMe3 Będę wdzięczna jeśli doprecyzujesz na czym polega Twój problem oraz czego od nas tutaj oczekujesz.
Problem został rozwiązany 🙂
[edycja] > Zapraszam również do mojego prywatnego sklepu internetowego...
@TrustMe3 Dziękujemy za zaproszenie, ale polecam zapoznanie się z punktem 9 tej listy.
Obrzydliwe 🙂
@TrustMe3 No dobra, grafikę już widać - co tam tak Cię drażni?