Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ponownie z zażenowaniem 🙂
Ostatnio sprzedałem 2 przedmioty na Allegro było ogólnie ok ludzie zapłacili...
Problem pojawia się gdy ktoś nie płaci lub tworzy fikcyjne konto kupującego żeby zrobić sobie jajca i nie zapłacić... mam do czynienia z tym drugi przypadkiem...
Jedynie równie znany mi tego typu portal to E B A Y tam nawet z tego słyszałem dochodzi do jeszcze większych jaj, ale do czego dążę mam do zapłaty 40 zł prowizji od niesprzedanego towaru, czyli zapłata za NIC czemu ktoś w ogóle śmie obciążać mój wirtualny rachunek bankowy czymś co nie zostało opłacone przez kupującego ktoś wyjaśni? Jednak spasuje z Allegro bo na O L X mam stworzone 1300 aukcji :)...
Pozdrawiam Serdecznie...............
@TrustMe3 Taką osobę na Czarną Listę. Wystąp do Allegro o zwrot prowizji - Kupujacy nie zapłacił. I tyle...
napisz do allegro po pewnym czasie jeżeli klient nie zapłaci to wystąpisz o zwrot prowizji i wyzerują
No raczej muszą wyzerować przecież nie dostałem kasy :)...
@TrustMe3 kwestia gdzie wystawiasz bo na allegro śmiało można wystąpić o zwrot prowizji 🙂 ale na allegro Lokalnie jest opłata za utrzymanie ogłoszenie i jest bezzwrotna, z resztą na OX też są już ograniczenia do ilości ogłoszeń a większości kategorii trzeba płacić 😞 Regulamin Regulamin Regulamin to że ktoś nie zapłacił to nie znaczy że firmie która utrzymywała Twoje ogłoszenie na serwerach i je reklamowała nie należą się pieniążki 🙂
Po drugie to z linku to nie złota moneta wprowadzasz w błąd a,
Po trzecie po co Ci nasz pomoc postępuj zgodnie z tym co masz w ofercie 🙂
Jeśli kupujesz lub licytujesz płać, ponieważ brak zapłaty może skutkować przesłaniem przeze mnie pisma o nazwie sądowe wezwanie do zapłaty zobowiązania oraz konsultacją z moim prawnikiem w tej sprawie
Wiem o tym Lokalnie to szajs ;), natomiast na OLX ja nie płacę za korzystanie nawet 1 zł / mies. nie wiem jak inni... Facebook też za darmo... Mark od FB powinien pomyśleć więcej o e-commerce...
Allegro Lokalnie bez opcji "Kup Teraz" też jest za darmo
@TrustMe3 ale tam ledwo co się sprzedaje tak samo jak kiedyś świstak darmowy i padł sprzedaż nijaka 😄
Nie do końca ja mam 1300 aukcji no to mi coś schodzi co miesiąc a czasami po kilkanaście rzeczy schodzi.
Dropshipping lepiej na **piiiiip** działa
kostas11 ale nie rozumiesz jeżeli dopuszcza się nieistniejących kupujących do licytacji co robi Allegro to oni popełniają jednocześnie dwa przestępstwa:
1. Używanie nieprawdziwych danych osobowych
2. Cyberstalking wobec sprzedawcy Allegro
Na to to nawet Pan Jezus i Święty Aleksy a nawet papież Franciszek nie pomoże...
3. Narażają mnie na osobiste straty materialne wynikające z nałożonych na moje konto prywatne zadłużenia w Allegro.pl w postaci zaległej prowizji
"Materiał: Pozłacane" > Moneta koloru złotego, czyli złota nikogo nie wprowadzam w błąd :)...
[edycja] to jest osoba która mnie stalkuje w necie pracodawca z Łodzi, który wdraża sobie Baselinker i jest też scami jako kupujący co wpisuje sobie do CV pewnie jako praca dodatkowa 😉
@TrustMe3 Jeśli czujesz się poszkodowany, rozważ proszę zgłoszenie sprawy odpowiednim organom ścigania. Twoje zarzuty są poważne, dlatego my tutaj nie będziemy w stanie Ci pomóc.
Jeśli zostanie mi zwrócona prowizja szkoda mojego czasu na tego Pana i tak się nie przyzna :)...
I tak nie odbiera ode mnie telefonów...
Po prostu jeżeli nie uda się odzyskać prowizji będę zmuszony zgłosić Pana Dominika organom ścigania pod zarzutem cyberstalkingu nic innego nie przychodzi mi do głowy...