Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient 86782613 zakupil u mnie Ps4 poza zakupem allegro paczka wyslana do Anglii ale do dnia dzisiejszego przelewu nie dostalam.Co mam zrobic w tej sytuacji nie mam ani pieniedzy ani ps4
a od kiedy to się najpierw wysyła a potem czeka na wpłatę nigdy tak nie ryzykuj najpierw kasa potem wysyłka.
Po co wysyłasz bez pieniędzy? Teraz pozostaje Ci tylko zgłosić sprawę na policji, ale skoro odbiorca przesyłki jest za granicą, szanse na odzyskanie pieniędzy niewielkie.
@goska2217 sprzedajesz poza Allegro, wysyłasz przedmiot za granicę bez pieniędzy na koncie i wtedy pytasz co masz zrobić ? Jedynie pozostaje Ci policja i czekanie na umorzenie sprawy.
@goska2217 dobra rada sprzedawcy nigdy ale to nigdy nie wysyłaj nic za pobraniem .dopóki środki nie zostaną na twoim koncie zaksięgowane nic nie wysyłaj. mniej nerwów i pewniejsze transakcje
@goska2217 No to chyba masz spory problem https://allegro.pl/uzytkownik/Client%3A86782613/oceny bo to konto jest zawieszone. Poza tym jest na allegro mniej niż miesiąc. Śmierdzi mi to przekrętem na kilometr.
Powiedz jeszcze, że wiadomości w sprawie wysyłki do UK były pisane łamaną polszczyzną i (być może) dostałaś (lewe) potwierdzenie wpłaty pieniędzy (?).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄