Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry, 15.10.2025 sprzedałem przedmiot na zagranicznym rynku węgierskim, standardowo wpłata za zamówienie pojawiła się w zakładce "środki i historia operacji", w walucie Węgierskiej, u operatora "allegro finance". O godzinie 11 12 zleciłem wypłatę tych środków z przewalutowaniem na moje konto bankowe, i teraz pojawia się problem, a mianowicie nigdy nie zdarzyło mi się abym od allegro nie dostał pieniędzy na następny dzień roboczy na konto po zleceniu wypłaty (niezależnie czy to PAY U, przelewy 24 czy allegro finance), natomiast tego przelewu nie dostałem po dzień dzisiejszy, minęły trzy dni robocze od momentu kiedy zleciłem tą wypłatę i pieniędzy nie mam na koncie po chwilę obecną, od razu zaznaczam że nie jest to wina księgowania przelewów banku w którym mam konto, bo od przelewy 24 dostałem pieniądze już dzisiaj przed południem, a wypłatę zleciłem w niedzielę, więc ewidentnie wina leży po stronie operatora allegro finance. Bardzo proszę o ustalenie co się stało z moimi pieniędzmi oraz proszę o zwrot na konto należnych mi pieniędzy po przewalutowaniu w kwocie 34,27 zł. Proszę również o informacje kiedy dostanę pieniądze na konto. Jeśli miałbym zgłaszać jakąś reklamację to proszę o instrukcję jak to mam zrobić. W załączniku przesyłam zrzuty ekranu o którą transakcję chodzi i o którą wypłatę z sekcji "środki i historia operacji". Podaję również numer oferty: 12718399351 login kupującego: [edytowano] Z góry Dziękuję za pomoc i Pozdrawiam.
Napisałeś do nas przez formularz kontaktowy. Otrzymasz odpowiedź drogą mailową, ponieważ widzę, że Doradca już jest w trakcie weryfikacji Twojej sprawy.