Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od piątku nie mam żadnych zamówień na dwóch kontach ALLEGRO. Zaczęło mnie to już niepokoić.
.
Cześć, @AnnaBadowska. Nie martw się, z Twoim kontem jest wszystko w porządku.
Jeśli chodzi o poziom sprzedaży, to jest on uzależniony od wielu czynników, np. sezonowość oferowanego asortymentu, atrakcyjność oferty, konkurencyjna cena, jakość sprzedaży, czas dostawy, itd.
Nie jestem w stanie wskazać jednej, konkretnej przyczyny braku zamówień.
Dziękuję za sprawdzenie. Już miałam wątpliwości.
Nic się nie dzieje, po ostatnich zmianach na Allegro po prostu zachęcają Cię do rozszerzenia sprzedaży na inne platformy 😄
Sprzedaję przede wszystkim w moich własnych sklepach i innych platformach.
I to się szanuje 😎 brawo Ty!
Dawniej sprzedaż na allegro w porównaniu z innymi platformami była procentowo bardzo wysoko a nawet patrząc na sprzedaż w tym tygodniu to wygląda blado . Kilka pozycji sprzedane tutaj a ponad setka na innym . Ogólnie w ostatnich miesiącach większa jest u nas sprzedaż tam gdzie nie ma tak bezsensownych zasad jak tu. Klienci też zaczynają rozumieć zasady allegro i coraz częściej szukają zakupów gdzie indziej.
Na Allegro kupować można tylko określony, wcześniej wybrany produkt. Szukasz w sieci tego produktu - sprawdzasz czy na Allegro jest taniej (z dostawą) a jeśli jest to kupujesz. Nie warto tracić czasu na szukanie na Allegro sami o to starają się coraz bardziej.