Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam następujący problem iż klient zakupił u mnie towar, dostałem maile o sprzedaży i o wpłacie, w allegro finansach widnieje płatność za przedmioty, lecz w panelu zamówień nie ma tego zamówienia. Czy to jakaś awaria ?
Witam.
Mam problem z zamówieniem.
Otrzymałem maile jak zawsze że sprzedałem przedmiot w sklepie nowa wpłata itp.
Niestety nie mam tego zamówienia w zamówieniach ani w in poście.
nr zamówienia
33156c51-e204-11ea-afab-474577c29c43
proszę o info co dalej zrobić dopiszę że klijent zamówił przedmiot smartem
Pozdrawiam
@ANN-PAT jest więcej takich zgłoszeń https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/brak-zamówienia-w-panelu-zamówień/m-p/7188...
U nas tak samo
@DnaDetailingShop @SamaNaturaEU a nie macie przypadkiem tu https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane
@kostas11nie prowadzę biznesu na allegro lokalnie, tylko na allegro. Konto firmowe.
u nas konto firma
@DnaDetailingShop @SamaNaturaEU no to awaria 😞
Coś wiecie ? @cloudcloud @nat_not @_HolaOla_
popieram @kostas11, prosimy o słówko wyjaśnienia🙂 @cloudcloud, @_HolaOla_, @nat_not🙂
to problem po stronie Allegro - u Nas to samo. Konsultant poprosił o zrzut wiadomości mail z potwierdzeniem zamówienia, mają się odezwać
U nas ten sam problem.
wygląda na awarię, z allegro nie da się skontaktować obecnie więc pewnie więcej osób ma ten sam problem. U mnie to samo. 3 zamówienia od 12:00 zeszły na maila, 3 opłacone, a tylko jedno jest w zamówieniach ze statusem "płatność rozpoczęta"
U NAS TO SAMO OD 12:00
U nas też problem na skrzynce email widać zapłacone zamówienie, a w menagerze brak wybranej płatności, automatycznie nie można wygenerować listu bo brak jest danych.
Allegro zna już problem: "Właśnie otrzymałam informację, że problem jest nam znany, dział techniczny już pracuje nad jego rozwiązaniem. Przepraszam za powstałe utrudnienia. Staramy się rozwiązać sprawę jak najszybciej jest to możliwe."
U nas to samo 😞
Mam nadzieję że szybko to ogarną.
Witam. U mnie również jest brak dwóch zamówień w panelu allegro - zamówienia. Nie widzi mi tych zamówień również klient inpost manager paczek. Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy
1 -
Kaz-Auto (Kaz-Auto), nowa wpłata od Kupującego eklerek1 |
2.
Kaz-Auto (Kaz-Auto), nowa wpłata od Kupującego Client:60181116 |
Witam, ja też mam ten problem.