anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chce ustawić pakiet Zgłoś do: Mega okazje - 10.05 jakie prowizje

hotair-pl
#7 Wielbiciel#

Nie mogę się doczytać o kosztach. Nie raz już ponosiłem dziwne opłaty stąd pytanie czy jak włącze ta promocje na 100 szt to obniże cene z 300 na 250 to co się stanie ? a jak zmienie liczbę sztuk ze 100 na 300 szt

- ile za to zapłace tak naprawdę ?

- po skończeniu promocji aukcja skończy się czy podniesie się cena do tej przedpromocyjnej ?

- czy musze stworzyć nową aukcję czy mogę ustawić zgłoszenie do istniejącej już aukcji

Proszę o wyjaśninie kogoś zorientowanego

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@hotair-pl Wszystkie informacje na temat tej promocji znajdziesz w jej regulaminie, ale odpowiadając na Twoje pytania: 

1. Informacje o opłatach dostępne są w punkcie IV regulaminu i tak:

• dla ofert uatrakcyjnionych na 24 godziny zwrócimy prowizję Strefy Okazji w formie pakietów wyróżnień,
  • dla ofert uatrakcyjnionych na 1 godzinę zwrócimy prowizję Strefy Okazji oraz różnicę w cenie między ceną promocyjną a ceną dotychczasową,
  • dla wszystkich ofert biorących udział w akcji nie pobierzemy opłaty codziennej Strefy Okazji.

2. Po 1 godzinie lub 24 godzinach oferta straci oznaczenie Mega Okazji. 

3. Możesz zgłosić ofertę już istniejącą, więc nie musisz tworzyć nowej. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mbutpl
#10 Popularyzator#

@_HolaOla_WItam

Jeśli mogę dopytać - bo też mnie to nurtuje

1. Jeśli udało by się zakwalifikować do ofert uatrakcyjnionych na 1 h - i np mam towar za 40 zł - cenę obniżam o połowę na 20 zł. to wtedy zwracacie mi tą różnicę 20 zł ?

2. Pobieracie prowizję po sprzedaży, w mojej kategorii akurat 12 % - od kwoty 20 zł, czyli 2,50 zł i nic więcej ?? czy jest jeszcze jakaś prowizja ??

Będę wdzięczny za odpowiedź, bo nigdzie tak jasno na przykładzie nie zostało to wskazane .

Pozdrawiam

Michał

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @mbutpl! Jasne, już wyjaśniam: 

1. Tak, w tym przypadku zwracamy prowizję Strefy Okazji i zwrot, który jest liczony na podstawie zapisów regulaminu:

Jeśli różnica pomiędzy ceną dotychczasową, a promocyjną w danej Ofercie Partnera nie przekracza 60% rabatu, Allegro.pl dokona przeliczenia całości różnicy w cenie, w wysokości 100%.

Jeśli różnica pomiędzy ceną dotychczasową, a promocyjną w ramach Oferty Partnera przekracza 60% rabatu, Allegro.pl dokona przeliczenia w następujący sposób: do wartości rabatu udzielonego do wysokości 60% Allegro.pl dokona przeliczenia całości różnicy w cenie w wysokości 100%. Pozostały rabat (powyżej 60 %) zostanie rozliczony w wysokości 50% różnicy w cenie.

W Twoim przypadku rabat wyniesie 50% i nie przekracza 60%, więc otrzymasz zwrot w kwocie 20 zł (100% od kwoty rabatu).

2. Nie ma innej prowizji dodatkowej związanej ze Strefą Okazji w takim przypadku uatrakcyjnienia na 1 godzinę. Dla ofert uatrakcyjnionych na 24 godziny zwrócimy prowizję Strefy Okazji w formie pakietów wyróżnień. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów