Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli sprzedajecie na allegro, chyba każdy miał już problem z podłączającymi się Chińczykami pod oferty z ceną 5 zł i wysyłką 50 😅.
Zamiast tracić czas na zbieranie linków do ofert sprzedawców, którzy podłączyli się pod wasz katalog i wykorzystują opis wraz ze zdjęciami przygotowałem dla was wtyczkę, która robi to w kilka sekund.
W końcu, nikt nie chce Takiego widoku:
Wtyczka za jednym kliknięciem zbiera linki do ofert aby zgłosić naruszenie przez formularz zgłoszeniowy allegro.
Wkrótce planuję również uruchomić automat, gdzie za niewielką opłatą abonamentową będzie można dodać wszystkie produkty ze swojej oferty aby chronić zdjęcia oraz opis produktu. Moje oprogramowanie będzie porównywało zdjęcia i opis a kiedy wykryje, że został po prostu skopiowany, wyśle automatycznie zgłoszenie do allegro.
Niestety nie jestem w stanie powiedzieć kiedy będzie to dostępne ponieważ aby uruchomić taką usługę, potrzebuję dostępu do API a konkretnie endopintu /offer/listings, który przeznaczony jest dla zweryfikowanych aplikacji. O weryfikację aplikacji nie mogę doprosić się już przez kilka miesięcy, argumentacją odmowną jest "allegro to spółka notowana na giełdzie i dostęp do /offer/listings jest ograniczany do minimum" - czyli typowa odpowiedź Allegro na "niewygodne" prośby/pytania.
Aktualnie wtyczka pobiera po prostu wszystkie linki (poza linkiem do naszej oferty, na której się znajdujemy) z sekcji "Inne oferty produktu" (pierwsza strona, jeśli jest więcej stron, przejdź na kolejną i pobierz linki ponownie)
Wtyczkę do przeglądarki można znaleźć tutaj:
https://chromewebstore.google.com/detail/allegro-stopchina/djighohjbmkjjeddfkdphipanifngemn?authuser...
Jeśli wtyczka się przydała, możesz postawić kawkę [edycja]