Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cóż moi drodzy jak dla mnie koszty allegro przekroczyły psychologiczna bariere 20%. O ile jeszcze przed podwyżkami udawało sie balansowac na tej granicy to ostatnio już dobijają do 25% . Jak dla mnie to zbyt dużo gdzie biorąc pod uwage wymagania i regulaminy, prace pokilkanaście godzin codziennie , użeranie sie z kurierami, reklamacje, dyskusje, ułomnośc katalogu i za to jeszcze opłata na poziomi 25% to zbyt dużo. A są to koszty samego allegro. A gdzie opakowania? Pracownicy? Inne koszty ?
Wiec pozostaną na allegro już tylko produkty których chce sie pozbyć bo słabo rotuja i własna marka. Pozostałe produkty marze w góre i niech tam sobie idą . Czasem ktoś coś kupi
Jak dla mnie czas na zmiany..... Wiem ze późno ale lepiej późno niż wcale
@_Likos_ Widzę ,że w końcu doszedłeś do tego samego wniosku co ja , utrzymuję konto tylko w jednym celu , dla krótkich jednorazowych wrzutek , strzał , szybka sprzedaż , dobry zarobek ,pozostałe produkty zredukowane do minimum mają tylko utrzymać konto na wystarczającym poziomie , aby wrzutki w miarę dobrze się pozycjonowały , co się sprzeda to się sprzeda , nie mam zamiaru robić za friko i poświęcać czasu więcej niż jest to warte .