Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy allegro poprawi swoje wysyłki?
do poczytania jak ktoś tego nie widział jeszcze:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/UOKiK-po-zastrzezeniach-Urzedu-InPost-zmienia-praktyki-8246403.html
@RED Podziękował
@RED nie wiem czy to takie dobre
Jaśli nie bedzie opłaty za zmiany gabarytów to oczywiscie wszyscy będą oznaczac C . I wtedy dopiero zaczną sie opóźnienia kiedy tak naprawde system nie przewidzi ile paczek jest w jakim gabarycie a co za tym idzie ile paczek dojedzie na czas a ile bedzie opóźnionych.
Bo system wszystkie bedzie przydzielał do skrytek C
No i juz widze osoby nadające w paczkomatach które pooznaczają wszystko na C pójda nadać a potem im sie nie bedą skrytki otwierac bo wczesniej był ktoś inny i do skrytki C włożył paczkę A
Pożywiom - uwidim.
Nie sądzę, aby nadawcy nagle zaczęli deklarować większe gabaryty. Tu raczej chodzi o to, że Inpost bezpodstawnie weryfikował i zmieniał gabaryty przesyłek, których wymiary były zgodne z deklarowanymi. Nadaję paczki o wysykości 9cm, a wiadomo, że 9cm jest większe od max. 8. A Inpost co drugą taką paczkę zmienia na gabaryt A. Natomiast koperty 20x14x1,5cm (gabaryt A) są nagminnie zmieniane na B, C, a nawet D.
@Gordon_B_2015 to po co mam mierzyc paczki?
Ja osobiście wszystko bede puszczał C i tak to kurier zabierze a potem niech sie inpost martwi, myśle że nie bede jedyny
Dlatego uważam że własnie tak sie to może skonczyć
Allegro nic nie zmieni i nie ma co zmieniać. Sprawa dotyczy konsumentów, my będziemy dalej płacić za weryfikację..