Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro zablokowało mi sprzedaż, obecnie pani konsultatnka stwierdziła że moje konto spółki (ktora jest osobnym bytem prawnym) jest powiazane z jakims kontem prywatnym (nie należacym do mnie czyli do wspolnika spolki) na ktorym sa jakies sankcje. Ja nie mam prywatnego konta od ok 15 lat.
oczywiscie nie udzielono mi odpowiedzi kto polaczyl te konta, nie dostalam informacji o jakie sankcje chodzi. chcac sprobowac rozwiazac te sprawe staralam sie zalogowac na konto podane przez konsultantke, ale nie mam mozliwosci odzyskania hasla bo numer do przypomnienia nie nalezy do mnie.
czy te dzialania sa zgodne z prawem ? czy allegro moze sobie powiazac konto z jakim innym ?
Tylko dział bezpieczeństwa może Tobie pomóc czyli odpowiedz na maila z którego dostałeś info o zablokowaniu konta. Prawo sobie Allegro sobie.
czyli lepiej na nigo odpowiedziec niz w trybie potrzebuje pomocy... ok napisze jeszcze tam
Problem w tym, że te stare konta które zakładaliśmy kilkanaście lat temu, często mają proste hasła, ja np. miałem 1234, bo kiedyś ta było można, teraz złodzieje włamują się na te konta i robią sobie lewe interesy, a że dane z tamtego konta są takie same jak na nowym koncie, to Allegro je sobie powiązało
czyli musze zamknac konto spolki ktore dziala tu od 2 lat, bo ktos sie wlamal na stare konto a allegro sobie je powiazalo ?
naprawde allegro nie stara sie wyjasnic tych spraw ?
Oni się starają jak mogą😏, ale niestety mają za mało ludzi i dział bezpieczeństwa działają bardzo wolno, czasem na odpowiedz trzeba czekać miesiąc, a czasem jest brak odpowiedzi
napisze do tego działu, bo przez pania konsultatnke zostałam totalnie olana i potraktowana jak nie powiem co.... jedyn co przeslala to link do wypowiedzenia umowy wspolpracy...
@KOGIEL_T mało ludzi ? 5000 etatów.
@brakestop 5000 pracowników i 500000 zadowolonych klientów, którzy piszą im podziękowania za ulepszenia😁
To może być też konto jakiegoś pracownika (nawet byłego), czy też poprzedniego najemcy lokalu twojej firmy.
Ps. A i nie masz zamknąć konta spółki, tylko najlepiej całą spółkę. Małe szanse że pozwolą ci wrócić na platformę.
macie może jakiś kontakt do działu bezpieczeństwa ?
@hybrydowysw Znając takie rzeczy, takie wpisy tu na forum male szanse ze Ci odblokują, tu nikt na forum nie pomoże, moderacja ma zabronione wypowiadanie się, tylko dział bezpieki.
@hybrydowysw w przypadku blokady kontaktuj się z nami bezpośrednio przez formularz kontaktowy.
niestety konsultatki nie chce pomoc, po prostu sa jakies sankcie i narazie... uzuń swoja firme bo tyle mozesz zrobic.
nie udzielaja informacji jak mam sie dostac na to moje rzekome konto, co z tym zrobic. ani jakie sa to sankcje totalna olewka.... nie wiem jakby roboty bezduszne tam odpowiadaly....