anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co myślicie o dodatkowej opłacie za wyróżnienie?

CzarnySprzedaz
#9 Pomysłodawca#

Chciałbym się dowiedzieć co  myślicie o tym chytrym żeby brzydko nie nazwać posunieciu Allegro

dają wyroznienie za 1zł niby swietnie ale wlasnie sprawdziłem ze przy wystawionym apple watchu (1489zł) sama prowizja od oferty wyronionej wynosiła 48zł!   już wolałbym zapłacić 19zł prowizji i nie płacić ponad dwukrotonosci tej kwoty w prowizji od wyroznionej oferty

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@CzarnySprzedaz  Czy zapłacisz za wyróżnienie 19 złotych czy 1 złoty w promocji, to i tak płacisz dodatkową prowizję 6% od oferty wyróżnionej. Nie wyróżniaj, zwłaszcza drogich przedmiotów.

Ula

Ula
oznacz moderatorów

CzarnySprzedaz
#9 Pomysłodawca#

Jak można takie coś wymyślić płacisz za wyróżnienie i płacisz ponownie że zapłaciłeś za wyróżnienie od ceny za ktora sprzedałeś - od razu kojarzy mi się z mafią która za oddychanie ci naliczy procent

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@CzarnySprzedaz Dawniej nazywano to lichwą.

oznacz moderatorów

CzarnySprzedaz
#9 Pomysłodawca#

jeszcze jak pomyslane przebiegle: "zobacz jacy my fajny masz tutaj wyroznionko za 1zł a nie 19 fajnie prawda?"  i jeb prowizja od ceny wyroznionej 48zł bo tyle wynosiła prowizja u mnie przy apple watchu 5 gdzie mialem go za 1489 jak tylko to sprawdzilem to wystawilem ponownie bez wyroznienia a 1zł poszedł juz na konto allegro

oznacz moderatorów

CzarnySprzedaz
#9 Pomysłodawca#

jak lubiłem allegro kiedyś tak teraz przez takie postepowanie i non stop rosnące prowizje coraz bardziej mnie odpycha a niestety to monopolista u nas w kraju może **piiip** też jest ok ale mnostwo tam oszustow tutaj masz zabezpieczenie transakcji ale jakim kosztem - dosłownie!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@CzarnySprzedaz Dosłownie? Płacimy wszyscy oprócz Allegro.

oznacz moderatorów