anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co robię nie tak

szymonli
#7 Wielbiciel

Witam .

Mam pytanie co robię nie tak. Sprzedałem produkt  2 września. Paczka została nadana 3 września ,a czwartego była już pdebrana . Do dziś widnieje podświetlona na czerwono z nowym czasem do wysyłki 5 września  .

Dodam że dodałem nr przesyłki i jest widoczny w panelu zamówień   18856575305

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @szymonli! Widzę, że dla wskazanej oferty masz 2 zamówienia z 2 września i oba są zaliczone jako wysyłka w terminie. 🤔 Możesz proszę załączyć zrzut całego ekranu z widocznym komunikatem, który się wyświetla? Uwzględnij na zrzucie całą stronę z widocznym paskiem adresowym, datą i godziną. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:74250890
#13 Ambasador

Nie trzeba.

Czerwony napis to : Nowy przewidywany czas dostawy.

Pojawia się on po przekroczeniu przewidywanego czasu dostawy. System wtedy wylicza nowy przewidywany czas dostawy. Dzieje się tak również, gdy dodajesz nowy numer listu przewozowego, to wtedy też taki napis może się pojawić. 

Nie jest to zawsze związane z tym, że masz jakieś opóźnienia. Liczy się jedynie Twoja deklaracja.

Czyli jak przewidywany czas dostawy jest wcześniejszy niż deklaracja, to pokazuje czerwony napis o wyliczeniu nowego przewidywanego czasu dostawy, a system jak w tym przypadku i tak liczy zamówienie terminowo. 

oznacz moderatorów