Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć zawiesili mi konto bo zapomniałem wysłać zdjęć dowodu osobistego. Napisałem do nich na e-mail ale nie odpisują więc dodałem zdjęcia dowodu tutaj (zdjęcie niżej). Mial ktos kiedyś taką sytuację i powie mi czy mi odblokują konto i przywrócą oferty? Jeśli tak to ile to trwało? Może moderator mi odpowie co z moim kontem?
1. Nie zawsze wystarczy wysłac raz, bo mówią że nic nie dostali
2. Nie wiem kiedy wysyłałes, ale na odpowiedź musisz czekać ok 2 tygodni - takich spraw jest masa i przybywa.
3. Odblokują albo nie. Nie ma tu reguły ani logiki.
Wysłałem wczoraj wieczorem zdjęcie dowodu. Oby odblokowali. A wiesz może czy jak odblokują to przywrócą oferty które wystawiłem?
A czy będą oferty, to zależy kiedy Ci odblokują, a z tym jest różnie
Dlaczego mają nie odblokować? Do 2 tyg muszę czekać. Czy allegro ma infolinię, numer z którego mogę się skontaktować z konsultantem.
@Client:110817586 nie, kwestię blokady możesz wyjaśnić wyłącznie mailowo z działem bezpieczeństwa.
Czy podałabyś mi maila na ktorego mam napisać w tej sprawie?
@Client:110817586 zgłoś się proszę przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Myślałem że to będzie inny miał. Przez ten formularz już wczoraj się zgłosiłem, ale dziękuję za pomoc
@Client:110817586 czy dostałeś potwierdzenie z numerem zgłoszenia? Jeśli tak, podaj mi go proszę.
47675757
@Client:110817586 dziękuję, to zgłoszenie z innego konta niż to, z którego tutaj piszesz dlatego nie mogłam go zlokalizować. Sprawdziłam je i aktualnie czeka w kolejce, więc poproszę Cię o cierpliwość.
Możliwe że z innego konta uzupełniłem ten formularz. Kliknąłem w link i zalogowało mnie na random konto. Czy wiadomo ile będzie jeszcze stało w kolejce moje zgłoszenie?
Gdzie mam wysłać zdjęcia z tych podpunktów ktore mi wysłali? (Obrazek niżej)
@Client:110817586 jeśli otrzymałeś wiadomość mailową, to możesz na nią odpisać lub przesłać wymagane dokumenty drogą mailową przez formularz.