Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam na moje konto została nałożona blokada sprzedaży ze względu na słabą jakość sprzedaży ze względu na otwarta dyskusje z kupującym który dokonał zwrotu. Po skontaktowaniu sie z allegro dostałem odpowiedz aby zamknąć tą dyskuje i oddać pieniążki kupującemu co też uczyniłem i wysłałem potwierdzenie tak jak prosili aby mogli odblokować moje konto. Po nastepnych 3 dniach czekania na odpowiedz "kontakt z allegro katastrofalny patrząc jak ogromną jest platformą" dostałem odpowiedz ze moje konto nie moze zostać odblokowane ze względu na słaba jakość sprzedaży i że aby ją poprawić mam skontaktować się z kupującymi w celu poproszenia ich aby zmienili negatyw na pozytyw albo żeby wogle wystawili opinie jeśli tego nie zrobili a dokonali zakupu. No i tak też zrobiłem skontaktowałem sie z 2 kupującymi aby mogli wystawić jakąś opinie i tak tez zrobili. Niestety okazuje sie ze te 2 opinie to za mało a ja nie mam juz skąd ich wziąć ponieważ okres na wystawienie bądz zmiane to 90 dni. Mógłby ktos powiedzieć co mozna jeszcze zrobić ? Jestem na allegro od ponad 18 lat a tu takie cyrki. Aktywnych ogłoszeń mam 0 wiec nikt też nie kupi juz nic odemnie i nie wystawi mi tej opini pozytywnej a od ponad miesiąca konto zablokowane i firma stoi nie zarabia. Z góry dziekuje za pomoc
@123linka sprawdziłam, że Twoje konto zostało już odblokowane 🙂