anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak allegro będzie traktować długi weekend 15.08 ?

RED
#21 Demiurg#

Szybkie pytanie

@_HolaOla_ 

Jak allegro będzie traktować długi weekend 15.08 ?

czy coś się zmieni w przewidywaniu czasu wysyłek lub czasu odpowiedzi na dyskusje?

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@RED wszystkie informacje o tym jak liczymy 14.08 są w tym artykule. Jeśli chodzi o 15.08 to standardowo jak każde święto. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@RED panel sprzedawcy https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/panel-sprzedawcy dział aktualności 4 sierpnia była informacja, warto tam zaglądać bo tyle zmian i cudów że dzień zaczynam od tego 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 ta ... pierwsza informacja ,,Wszystkie Twoje oferty mogą utracić oznaczenie Smart! ,,

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 W sekcji O sprzedającym dodaliśmy nową sekcję Sprzedającego wyróżnia. Jeśli spełnisz określone warunki, wyświetlimy w niej trzy oznaczenia:

KTO TAM ZAGLĄDA ? !! sam tam nie byłem z pół roku ...

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

To jestem lepszy ,ja tam jeszcze nie zaglądałem wcale.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria ja codziennie rano co by nic nie przeoczyć 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria ale to dział wskazówki a niżej masz aktualności 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 miałem na myśli zakładkę ,, o sprzedającym ,, i pokazane tam hmmm... odznaki 😂

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria pierwsza odpowiedź jest do drugiego postu a druga odpowiedź do pierwszego 🙂

ta ... pierwsza informacja ,,Wszystkie Twoje oferty mogą utracić oznaczenie Smart!

ale to dział wskazówki a niżej masz aktualność

KTO TAM ZAGLĄDA ? !! sam tam nie byłem z pół roku ...

ja codziennie rano co by nic nie przeoczyć

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  HA ! ... mam odznakę za szybkie odpowiedzi , nie stosuję autorespondera bo uważam ,że jest to olewanie klienta,  ale czy odpowiedzi typu ,, dziękujemy za kontakt odpowiemy najszybciej ....,,,, też są uhonorowane odznakami ?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria a ile ci pokazuje czasu na tej tzw szybkiej odpowiedzi?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@az1rael aktualnie 7 minut

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria cieniutko 😄

Zrzut ekranu 2023-08-11 084335.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@kostas11 co tak słabo ja miałem 2 min bez automatu 😉 jak jeszcze w tym swoim januszexie robiłem to jeszcze januszex sie potrafił przyrąbać że nie mam nic lepszego do roboty niż na wiadomości dybać 😄

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@az1rael @kostas11 No takiego wyniku to raczej nie osiągnę .Wprawdzie zwykle szybko odpowiadam ,zwykle z telefonu jak ino jest sygnał ale sporo osób zadaje niestety pytania w porze nocnej a te pytania muszą czekać na odzew do rana.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Nie wiem jak to liczą i co ma wpływ na jakieś wyróżnienie ale z ciekawości też tam dziś(pierwszy raz) zajrzałem i też  mam że wyróżnia mnie tempo odpowiadania mimo że wynik nie jest tak rewelacyjny 45 minut to wydaje mi się że w innych parametrach lepiej stoję (100% polecenia ,jakość 5.0 ,bez dyskusji ,jeden zwrot w roku i inne) ale to chyba nie jest uwzględniane .

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Szkoda, że nie ma tam info np. o staranności pakowania

oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel#

@mdrogeria a ja myślałem, że moja 1h bez autorespondera to dobry wynik....

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ares_ też nie mam, tyle że ja mam jedną lub dwa zapytanie w miesiącu więc jak akurat nie jest w nocy to mam dobry czas 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów