Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szybkie pytanie
Jak allegro będzie traktować długi weekend 15.08 ?
czy coś się zmieni w przewidywaniu czasu wysyłek lub czasu odpowiedzi na dyskusje?
@RED wszystkie informacje o tym jak liczymy 14.08 są w tym artykule. Jeśli chodzi o 15.08 to standardowo jak każde święto.
@RED panel sprzedawcy https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/panel-sprzedawcy dział aktualności 4 sierpnia była informacja, warto tam zaglądać bo tyle zmian i cudów że dzień zaczynam od tego 😄
@kostas11 ta ... pierwsza informacja ,,Wszystkie Twoje oferty mogą utracić oznaczenie Smart! ,,
@kostas11 W sekcji O sprzedającym dodaliśmy nową sekcję Sprzedającego wyróżnia. Jeśli spełnisz określone warunki, wyświetlimy w niej trzy oznaczenia:
KTO TAM ZAGLĄDA ? !! sam tam nie byłem z pół roku ...
To jestem lepszy ,ja tam jeszcze nie zaglądałem wcale.
@mdrogeria ja codziennie rano co by nic nie przeoczyć 😄
@mdrogeria ale to dział wskazówki a niżej masz aktualności 😄
@kostas11 miałem na myśli zakładkę ,, o sprzedającym ,, i pokazane tam hmmm... odznaki 😂
@mdrogeria pierwsza odpowiedź jest do drugiego postu a druga odpowiedź do pierwszego 🙂
ta ... pierwsza informacja ,,Wszystkie Twoje oferty mogą utracić oznaczenie Smart!
ale to dział wskazówki a niżej masz aktualność
KTO TAM ZAGLĄDA ? !! sam tam nie byłem z pół roku ...
ja codziennie rano co by nic nie przeoczyć
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ HA ! ... mam odznakę za szybkie odpowiedzi , nie stosuję autorespondera bo uważam ,że jest to olewanie klienta, ale czy odpowiedzi typu ,, dziękujemy za kontakt odpowiemy najszybciej ....,,,, też są uhonorowane odznakami ?
@mdrogeria a ile ci pokazuje czasu na tej tzw szybkiej odpowiedzi?
@az1rael aktualnie 7 minut
@kostas11 co tak słabo ja miałem 2 min bez automatu 😉 jak jeszcze w tym swoim januszexie robiłem to jeszcze januszex sie potrafił przyrąbać że nie mam nic lepszego do roboty niż na wiadomości dybać 😄
Nie wiem jak to liczą i co ma wpływ na jakieś wyróżnienie ale z ciekawości też tam dziś(pierwszy raz) zajrzałem i też mam że wyróżnia mnie tempo odpowiadania mimo że wynik nie jest tak rewelacyjny 45 minut to wydaje mi się że w innych parametrach lepiej stoję (100% polecenia ,jakość 5.0 ,bez dyskusji ,jeden zwrot w roku i inne) ale to chyba nie jest uwzględniane .
Szkoda, że nie ma tam info np. o staranności pakowania
@mdrogeria a ja myślałem, że moja 1h bez autorespondera to dobry wynik....
@ares_ też nie mam, tyle że ja mam jedną lub dwa zapytanie w miesiącu więc jak akurat nie jest w nocy to mam dobry czas 😄