Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem w tzw. dobrej wierze kupującemu towar, a on za niego nie zapłacił. Jak allegro może mi pomóc? Masakra. JEst zakładka dyskuje z kupującymi, ale ja jako sprzedający nie mogę rozpocząć dyskusji (sporu) z kupującym? Jak to zrobić?!
Ja wiem, mój błąd, ale osoba ignoruje wiadomości ode mnie, podałą do aukcji fałszywy nr telefonu (odbiera inna osoba pod innym adresem!), co mogę z tym zrobić? Pomocy! W razie potrzeby zaangażuję organy ścigania. Na razie jednak chciałbym uzyskać pomoc od allegro.
Samo wszczęcie sprawy to nie skazanie. Bez przesady, to jak straszanie dziennikarzy ala bzdury "grozi mu do 10 lat więzienia", co nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
@aMIfan2 "Samo wszczęcie sprawy to nie skazanie. Bez przesady, to jak straszanie dziennikarzy ala bzdury "grozi mu do 10 lat więzienia", co nie ma nic wspólnego z rzeczywistością." - tyle, że w znakomitej większości przypadków, gdy taki cwaniaczek dostaje pismo z policji/prokuratury, to nagle całkowitym przypadkiem włącza mu się przemożna chęć oddania pieniędzy.
Ale rób jak uważasz, to Twój czas i Twoje pieniądze.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄