anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić z kupującym

Client:54533562
#7 Wielbiciel

Mam problem z kupującym, kupujący obwinia mnie za to że nie dostał produktu a odebrał paczkę,w dyskusji napisał że rozpakował odrazu (wysłał zdjęcia że rozpakował nie odrazu po odebraniu tylko gdzieś na jakimś serwisie/zakładzie)

Prosi mnie o zwrot pieniędzy,a skąd mam pewność że on nie ma czasem tego przedmiotu i nie kręci afery bo chce i kasę i produkt jednocześnie.

Dodam jeszcze cytując,,Paczka została odebrana z paczkomatu, na miejscu otworzyłem. Do Szczecina na Krasickiego 101 daleko nie mam.." Czy ja mam ten tekst rozumieć jako zastraszenie czy groźbę że najdzie mnie w domu i co będzie robił dalej?

Nie wiem co mam zrobić, bo telefon pakowałem co prawda nie wysłałem go odrazu ale doszło jednak do wysyłki trochę później,i nagle wyskakuje mi ktoś z takim przypadkiem i ja rozkładam ręce.

Proszę powiedzcie mi jak mam wogule się z tym człowiekiem porozumieć , gdyż on chce pieniędzy a ja po opłatach już mam pusto i nawet nie będzie chciał pewnie się dogadać jeżeli będzie się dalej upierał że nie ma telefonu tylko kartki sklejone taśmą?!

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:54533562 Jeśli klient rozpoczął dyskusję, musisz się w niej odnieść do tej sprawy i zamieścić swoją odpowiedź. 

Którego zamówienia dotyczy ten problem?

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów