anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czas dostawy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Tulinova
#9 Pomysłodawca#

Mam pytanie- chciałabym gdzieś w widocznym miejscu we wszystkich aukcjach umieścić informację, że czas dostawy moze się wydłużyć, w porównaniu do deklarowanych 24 godzin. Gdzie mogę to zrobić? Póki co umieściłam w "Informacjach o sprzedawcy" ale nie każdy będzie tam kopał...

Albo- gdzie mogę zmienić (masowo) informację o deklarowanym czasie wysyłki? (48 godzin zamiast 24?)

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
kostas11
#21 Demiurg#

@Tulinova Zaznacz produkty na dole pasek zielony edycja grupowa i czas wysyłki 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Tulinova
#9 Pomysłodawca#

Super! Właśnie tego szukałam! Dzięki!

oznacz moderatorów
__RPM_
#14 Krzewiciel#

Od razu uprzedź klientów że czas dostawy może się znacząaco wydłużyć. Tak aktualnie wygląda smatrolenie się przesyłek:

inpost.jpg

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@__RPM_ czas wysyłki to nie czas dostawy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
__RPM_
#14 Krzewiciel#

Nigdzie nie pisałem o czasie wysyłki. Chodziło o niego autorce. Pisałem w kontekście tego co się dzieje. W większości przypadków obniżenia gwiazdek zazna Sprzedawca. Przecież nie można obniżyć ilości gwiazdek Inpostowi. 

oznacz moderatorów
Tulinova
#9 Pomysłodawca#

taaak...u nas to samo... wysyłka od nas to jedno a to, kiedy ona dotrze realnie do Klienta to już inna historia... 😉

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@__RPM_, korzystaj z https://prnt.sc/, bo tutaj na screenshoty czeka się za długo bez sensu 🙂

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@__RPM_ Serio ? Ja jestem w nieustannym zachwycie bo wkładam przesyłki do paczkomatu o godzinie 23 i przed północą mają już status "w oddziale " . Kurierzy pracują 24 na dobę . Przedtem włożone w piątek po godzinie 13 , wyjmowane były w poniedziałek rano. I wszystkie na drugi dzień są u odbiorcy .

#14 Krzewiciel#

@Kaliope_Brzeg 

Jest górka przedświąteczna. Po godz. 19 dostałem info o tym że jest dostawa do paczkomatu. Dostawa w 6 dni w tym 2 weekendowe.In2.jpg

@Patryk0701 Nie bardzo wiem o co chodzi. Wkleiłem pliki 12-17 Kb. Serwera chyba nie rozsadzi?

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@__RPM_, ale musimy czekać 287627862h aż któryś z modków ci zaakceptuje obrazek 🙂 a tak to załączasz link do hosta jak ja 😄

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte Trochę nas nie doceniasz, bo nie zdarzyło się tutaj, żeby ktoś czekał 11 984 494 dni na akceptację obrazka. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
__RPM_
#14 Krzewiciel#

@konto zamknięte  Rozumie już czemu nie lubicie modków i nie dajecie im łapek w górę mimo iż czasem są pomocni. Może ten cenzorski obowiązek z nich zostanie zdjęty z biegiem lat.

oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@__RPM_, kto nie lubi ten nie lubi, ja lubię i daję 😊

hakierka ola lubi łapki w górę 😄 tobje tesz dom 😄

oznacz moderatorów