Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WItam
Moje konto zostało zablokowane
pieniądze zostały zwrócone
30 paź 2025, 13:58 zwrot produktu 1e5d3be4-b590-11f0-a1ba-81d519b572f2 45,46 zł szczegóły zwrotu 21 paź 2025, 15:45 zwrot produktu 379b35fc-ae84-11f0-9e95-1753ada32ca5 1,00 zł
orlen napisało do mnie w odpowiedzi na reklamację, załatw pan to z allegro, krótko mówić spadaj pan Nałożyłam ograniczenia sprzedaży na konto sprzedawcy, z jakiego powodu ? złożyłem reklamcję w Orlenie, na ALlegro, zwróćiłem pieniądze rozumiem że pierwszej lepszej okazji mam zamknąc sklep na allegro i przenieśc swoje ofery do konkurencji ? to było nie przemyślane, sprzedaję na allegro od 2007 jako georgedawid2, arm-tel oraz armtel miliony zapłacone z tytułu allegro prowizja i tak jestem potraktowany za 45zł czekam na konkrety
Allegro pisze brak kontaktu, proszę sprawdzić dyskusję
nic nie możemy zrobić, nic nas nie interesuje, za 3 dni odblokujemy konto
w dyskujsji poprosiłem żeby jakiś człowiek odpisał a nie sztuczna inteligencja ALina i natychmiast moje konto zostało zablokowane
dla czego sprzedawca jest potraktowany przez pracownika allegro w ten sposob ? w czym jest problem ? co miesiąc płacę 25-30 tyś. złotych prowizji
@armtel Przykro mi, ale nie mam możliwości pomóc Ci na forum. Te kwestie rozwiązywane są wyłącznie w korespondencji mailowej. Poczekaj proszę na odpowiedź doradcy.
doradca się obrażył gdyż stanowczo poprosiłem o pomoc w tej sprawie
autentycznie za każdym razem odpowiadał wlejając teksty Aliny
wszystko zostało odblokowane, widocznie ten pracownik który zablokował mi konto wszystko robił z automatu i biorąc pod uwagę interes Allegro
dziękuję N_Nitka28