anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cześć, moje konto było zablokowane przez około 2 lata. Spłaciłem dług miesiąc temu, a on nadal nie z

Oscyloman
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

I co sądzisz że zaraz odblokują Ci konto, niektórym wcale nie odblokowują, pisałeś tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

Oscyloman
#7 Wielbiciel#

Pisałem 3 razy i nie dostałem odpowiedzi.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tu nikt nie pomoże, nie odblokuje , tak to działa. Moderacja ma już od dawna zabronione działania w tym pkt.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Miales zablokowane jako sprzedawca czy konsument?

oznacz moderatorów

Oscyloman
#7 Wielbiciel#

sprzedawca

oznacz moderatorów

Oscyloman
#7 Wielbiciel#

Nie wiem, gdzie mogę znaleźć informację na temat opcji aktywacji. kiedy nawet nie odpowiadają na e-maile

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Właśnie w tym cały sens, bezsens, mogą wcale nie odpowiedzieć.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Oscyloman Samo to że spłaciłeś zadłużenie nie oznacza, że blokada zostanie zdjęta. Zależy to tylko od dobrej woli Allegro.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@komis-bell myślę że jesli to konsument to uokik się zaintwresuje że mu allegro ogranicza dostęp do rynku. Kilkaset takich zgłoszeń się nazbiera i trybiki zaczną się kręcić obecnie allegro ma 400mln do zaplaty bo się nie odwolali od decyzji sądu jak im uokik dowalił karę 2 lata temu

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Oscyloman a kiedy pisałeś? Niektórzy na odpowiedz z działu bezpieczeństwa czekają po kilka tygodni.

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Oscyloman

A czasem nawet kilka lat.

oznacz moderatorów