anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czemu o godzinie 9 rano nie mogę zmaówić kuriera DHL na ten sam dzień?

foto-hurtownia
#13 Ambasador

Siemka,

Jak w tytule - o godzinie 9 rano nie można zamówić kuriera DHL na ten sam dzień. 

Co z wysyłkami, które muszę wysłać dzisiaj? Czy to pozytywna motywacja do biegania do paczkomatu?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

Siemka @foto-hurtownia! Nie jest to sposób na motywowanie sprzedających do robienia dodatkowych kroków. Wyświetlamy takie godziny podjazdu, jakie otrzymujemy od przewoźnika, być może nie ma już miejsc na zamówienie podjazdu dzisiaj. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#13 Ambasador

@la_nika Dziękuję za odpowiedź! Proszę, powiedz mi co w takim wypadku dzieje się z punktami za terminową wysyłkę? Czy system wie, że nie mogłem zamówić kuriera na ten sam dzień, czy raczej powinienem pisać odwołania? 

oznacz moderatorów

la_nika

@foto-hurtownia nie, system nie widzi i nie weryfikuje, że nie było możliwości zamówienia kuriera na ten dzień. Nie jest to też wystarczający powód do wykluczenia zamówienia z jakości sprzedaży 😞 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#13 Ambasador

@la_nika Czyli w skrócie nakazujecie mi wysłać towar dzisiaj, jednak odbieracie mi tę możliwość i obarczacie konsekwencjami za to? Dobrze rozumiem?

oznacz moderatorów

la_nika

@foto-hurtownia podjazd kuriera to niejedyny sposób nadania przesyłki. 
Przykro mi, ale takie są zasady, brak możliwości zamówienia podjazdu nie jest wystarczającym powodem do wykluczenia zamówienia z jakości. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Weź od kuriera numer

zadWon do niego ja będziesz miał paczkę i spytaj gdzie będzie za kwadrans i się zjedźcie w jedno miejsce  choćby pod jakiegoś lidla 

oznacz moderatorów

991221
#11 Animator

Też miałem taki problem kilkukrotnie. Poprosiłem swojego kuriera o numer telefonu. Za każdym razem gdy mam paczki to dzwonię lub piszę mu SMS. Wtedy przyjedzie nawet wtedy gdy zlecenie wskoczy na następny dzień. 

oznacz moderatorów