Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Siemka,
Jak w tytule - o godzinie 9 rano nie można zamówić kuriera DHL na ten sam dzień.
Co z wysyłkami, które muszę wysłać dzisiaj? Czy to pozytywna motywacja do biegania do paczkomatu?
Siemka @foto-hurtownia! Nie jest to sposób na motywowanie sprzedających do robienia dodatkowych kroków. Wyświetlamy takie godziny podjazdu, jakie otrzymujemy od przewoźnika, być może nie ma już miejsc na zamówienie podjazdu dzisiaj.
@la_nika Dziękuję za odpowiedź! Proszę, powiedz mi co w takim wypadku dzieje się z punktami za terminową wysyłkę? Czy system wie, że nie mogłem zamówić kuriera na ten sam dzień, czy raczej powinienem pisać odwołania?
@foto-hurtownia nie, system nie widzi i nie weryfikuje, że nie było możliwości zamówienia kuriera na ten dzień. Nie jest to też wystarczający powód do wykluczenia zamówienia z jakości sprzedaży 😞
@la_nika Czyli w skrócie nakazujecie mi wysłać towar dzisiaj, jednak odbieracie mi tę możliwość i obarczacie konsekwencjami za to? Dobrze rozumiem?
@foto-hurtownia podjazd kuriera to niejedyny sposób nadania przesyłki.
Przykro mi, ale takie są zasady, brak możliwości zamówienia podjazdu nie jest wystarczającym powodem do wykluczenia zamówienia z jakości.
Weź od kuriera numer
zadWon do niego ja będziesz miał paczkę i spytaj gdzie będzie za kwadrans i się zjedźcie w jedno miejsce choćby pod jakiegoś lidla
Też miałem taki problem kilkukrotnie. Poprosiłem swojego kuriera o numer telefonu. Za każdym razem gdy mam paczki to dzwonię lub piszę mu SMS. Wtedy przyjedzie nawet wtedy gdy zlecenie wskoczy na następny dzień.