Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry.
Dlaczego wystawiając ofertę podpinacie państwo moje produkty pod inną nazwą (produktyzacja?), w której używacie znaku zastrzeżonego Swarovski?
Od maja br. wygasła międzynarodowa licencja B2B na korzystanie ze znaku Swarovski®.
Mimo posiadania produktów z kryształkami Swarovski, nigdzie w moich ofertach nie używam już tej nazwy. Państwo podpinają moje oferty pod nazwę produktu ze słowem Swarovski!
Zakładam, że mają Państwo upoważnienie od tej firmy, na użycie ich znaku zastrzeżonego.
Przykład pierwszy z wielu - zgłaszanie problemu, błędu pojedynczo nic nie daje.
Czy któraś/któryś z moderatorów @mr_oma @nat_not mógłby pomóc w rozwiązaniu problemu?
@TATLOK dziękuję, że się z nami skontaktowałeś! Doradczyni, z którą się skontaktowałeś wyjaśnia tą sprawę prześlij proszę materiały, o które Cię prosi i zweryfikujemy tą sprawę.
@la_nika Dziękuję za informację, tak zostałem poinformowany że sprawa została przekazana do innego działu, jednakże nie mam próśb o dostarczenie materiałów, zresztą żadnych nie mam.
Właściwie to sprawa nieistotna, ja w mojej ofercie nie używam znaków zastrzeżonych Swarovski, a na treść wprowadzoną przez Allegro nie mam wpływu.
Pozdrawiam
@TATLOK, dzięki za zasygnalizowanie problemu - sprawę zgłosiliśmy wewnętrznie. Będziemy ją weryfikować.
@TATLOK, czy mogę Cię prosić o podanie numeru tej oferty?
@mr_oma jestem na krótkich wakacjach, więc zgodnie z rekomendacją Allegro wszystkie 5000 ofert zostało zakończonych, po powrocie je wznowie. Może dlatego nie mogłaś ich znaleźć. Pozdrawiam.