Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak sprzedaje coś na Allegro jest potrzebna weryfikacja bankowa jeśli kurier ma pieniądze dać przy odbiorze
To zrób taką weryfikacje: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...
@andrzej25253 napisz coś więcej ? kurier ma dać pieniądze ? niema potrzeby weryfikować zakupu bankiem, ale jak chcesz wypłacić kasę z allegro finanse to trzeba zweryfikować przelewem, tak samo jak wysyłasz za pobraniem to kasa wróci na konto też nie trzeba weryfikować 🙂
Przyszedł mi emeil z DPD że mam odebrać środki na konto ale pierw muszę się zweryfikować i wpłacić na konto 1100 zł a dogadałem się że pieniądze ma przywieść kurier za sprzedana rzecz
Coś nie tak jak piszesz żeby wypłacić środki musisz najpierw wpłacić 1100zł?🤔
@andrzej25253 no to żeś kolego padł ofiarą oszustwa 😞 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ podaj numer zamówienia to sprawdzą, w żadnym przypadku nie przelewaj kasy 😞
@andrzej25253 A nie powinno byc 1,01 zł. Jeżeli tak jak napisałeś podali Ci 1100 zł, to jest to próba oszustwa. Na jakie konto kazali Ci wpłacić 1100 zł ?
@andrzej25253 Prześlij mi proszę zdjęcie lub zrzut tej wiadomości z widocznym adresem nawdawcy.