Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klikamy nadaj przesyłkę do zamówień i nie działa ani INPORT, DPD, UPS nie da się nadać żadnej przesyłki z Wysyłam w Allegro.
U nas to samo, mieli i mieli i nie można nadać żadnej paczki , żadnym kurierem ...
Działa Wam już ?
Nikt nie chce odpowiedzieć na nasze pytanie co się dzieje 😞 , u nas nadal to samo
@UmkaPL @dostawczaki-com u nas nadawaliśmy przez WzA tylko DPD tuż przed 14:00, poszło bez problemu.
Sprawdźcie czy działa Wam normalnie, jak odpalicie przeglądarkę w trybie prywatnym/incognito. Jeśli tak, to na 99% do wyczyszczenia ciastka i/lub pamięć podręczna przeglądarki.
Możecie też spróbować odświeżyć stronę WzA w trybie normalnym przez ctrl+F5, czasami to pomaga bez czyszczenia ciastek itd.
Pozdrawiamy
Dział Sprzedaży
PHU MAR-SAT
@DRAPACZEKPL @dostawczaki-com @AquaJungle @UmkaPL przekazałam nagranie problemu do działu technicznego, gdy otrzymam odpowiedź, dam znać!
Zmiana adresu w KSIĄŻCE ADRESOWEJ i ustawienie go jako domyślny pomogło. Działa!
To nie pomogło ale zmiana adresu w KSIĄŻCE ADRESOWEJ i ustawienie go jako domyślny pomogło. Problem rozwiazany.
U nas dalej nie działa - dalej mieli i nie chce przejść do nadania paczki. Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki dalej nie działa. Na karcie incognito też nie, ani na innych komputerach.
Potwierdzam mam to samo a allegro nie jest w stanie nic zrobić
U mnie nadal nie działa Allegro One Box, po wyborze gabarytu i kliknięciu zapisz pojawia się pusta strona
@dostawczaki-com @UmkaPL jeśli problem wciąż występuje, bardzo proszę o wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i ponowną próbę. Jeśli problem się powtórzy, poproszę o nagranie ekranu z zakładki incognito z widocznym pełnym ekranem na adres spolecznosc@allegro.pl, w wiadomości e-mail, załączcie proszę link do tego wątku.
problem z generowaniem etykiet dpd i allegro one box występuje. Próbowaliśmy już wszystkich sposobów
cały czas mieli bez względu czy próbujemy chrom, opere, firefox lub zmianę urządzeń itd. próbowaliśmy też zmianę sieci internetowej
Hmm, ja bez problemu nadalem DPD poprzez allegro.
Niestety nawet po wyczyszczeniu plików przeglądarki, resecie komputera, przelogowaniu się na inne konto w przeglądarce, ani nawet przy użyciu karty incognito nie można dalej nadać paczek w Allegro
Wysłałam maila ze nagraniem z dostawczaki@auto-import.com.pl. Proszę o zgłoszenie tego że nie działa już pół dnia i jeśli są jeszcze jakieś porady prosze o pomoc
@dostawczaki-com Cześć, potwierdzam otrzymanie wiadomości, kiedy tylko otrzymamy odpowiedź od Działu technicznego, damy Wam znać.
U nas też cały czas nie można generować etykiet DPD i allegro one box
@ropengaj @dostawczaki-com @AquaJungle To problem u nas, pracujemy nad usunięciem usterki. Proszę o chwilę cierpliwości.
Na jakąkolwiek pomoc czekamy już od rana na razie tylko w odpowiedzi że dział techniczny się tym zajmie. Klienci grożą już że wystawia negatywy za niewysłanie paczek