Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Firma_Tomy, jaki masz problem? Jeśli widzisz jakiś komunikat o błędzie, załącz tu jego zrzut ekranu i napisz, którego zamówienia dotyczy.
Błąd przetwarzania
Pole "Adres przekazania - ulica" zawiera błędne dane: nie może być puste
Pole "Adres przekazania - kod pocztowy" zawiera błędne dane: nie może być puste
Pole "Adres przekazania - miasto" zawiera błędne dane: nie może być puste
@Firma_Tomy, zamieść proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
NR Oferty 1146939988 zarowno poczta Polska i One Box taki sam komunikat
@Firma_Tomy, dziękuję - będę to weryfikować.
U mnie jest to samo. Zarówno przy próbie wygenerowania etykiety na dpd jak i pocztex
witam
chciałem nadać przesyłkę allegro one box ale nie mogę wygenerować etykiety i zamówić przesyłki ponieważ mam komunikat
"Błąd przetwarzania
Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy"
co mam zrobić? dziękuję
Aktualizacja 14.09.2022 godz. 10:47
Nasz dział techniczny potwierdza, że problem nie powinien już występować. Jeśli wciąż się u Was pojawia, sprawdźcie, czy nie podaliście zbyt długiej nazwy firmy (dla każdego przewoźnika obowiązują inne limity).
@spmorgan, @Firma_Tomy, @driverrd, @Firma_Tomy, @e-lampy_net, @Bielizna_Sekret, @Slow4You, @-J-A-K-A-R- uzupełnijcie brakujące dane (numer telefonu, adres mejlowy) w Książce adresowej w Ustawieniach Wysyłam z Allegro.
Dajcie znać, czy to pomoże. 🙂
U nas to samo przy wysyłce pocztex.
Pisze błąd przetwarzania, numer telefonu punktu nadania jest nieprawidłowy.
Zrobilem zmiany adresowe bnic nie działa.
Miałem podobny problem, natomiast uzupełnienie danych w książce adresowej wysyłam z allegro rozwiązało problem.
U mnie także błędy w zamówieniach nr c48864f6-3340-11ed-9d29-5932214fadef oraz 2f82c951-333f-11ed-9a9b-d78631c81b84
@e-lampy_net, dzięki za zgłoszenie. Upewnię się - czy uzupełniłaś dane w Książce adresowej? To może rozwiązać ten problem.
Wszystkie dane wprowadziłam poprawnie to nie pomogło proszę o pomoc
@e-lampy_net, zgłosiłam to do działu technicznego. Gdy dowiemy się czegoś więcej, damy znać.
Witam, mma problem z nadaniem dpd, wyskakuje taki bład, a dzisiaj nadawałem przed 12 godziną i nie było problemów, nigdy nie miałem takich problemów, cos muszę poprawić i jak?
Mamy ten sam problem tylko przy pocztex48.
@artur8225-a1, @-J-A-K-A-R- - zerknijcie, proszę, do rozwiązania w wątku i dajcie znać, czy zadziała.
ok, sprawdzę , nie wiem co sie dzieje, nigdy nic takiego nie było