Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Próbuję wystawić układ scalony, wpisałam nazwę, nawet EAN ściągnęłam ze strony producenta pomimo że nie musiałam. Wpisałam wszystkie pozostałe informacje i .....
Zawsze możesz zgłosić błąd w produkcie. A czy ktoś panuje? 🤔
Ale to nie jest błąd w produkcie tylko błąd wystawiania. Produktu jeszcze nie ma więc nie ma się do czego odnieść.
@LEW433 Tak ,panuje bałagan.
Następny kwiatek.Układ scalony, wystawiony 10 dni temu połączony z katalogiem. Przed chwilą dopisałam 2 sztuki które " odkryłam " wi nnym pudełku, przystawianiu otrzymuję komunikat że " nie można połączyć z katalogiem gdyż pochodzi z niejednoznaczej kategorii " lub jakoś tak. Czyli przez zmianą ilości z 1 sztuki na 3 sztuki zmieniła się kategoria? Chyba muszę zacząć pić gdyż na trzeźwo nie jestem w stanie tego pojąć.
@cztery_bez_atu Cześć 🙂 Jeśli produktu nie było w naszym Katalogu, to powinien się taki utworzyć podczas wystawiania oferty. Zweryfikuję, czemu tak się nie stało — czy mogę Cię prosić o numer EAN?
Tak się dzieje i wiem o tym. Pomijając sposób podpinania ( trafność ) nie mam większych zastrzeżeń. Zawsze tak było. Również wczoraj. Wystawiłam kilkanaście aukcji aż trafiłam na tę której nie udało się wystawić ale za to pojawił się wspomniany wyżej komunikat. Następne aukcje znów bez problemu zostały wystawione.
A tutaj EAN. Bardzo proszę. 0310994370806
@cztery_bez_atu Sprawdziliśmy to i problem nie powinien występować. Spróbuj wystawić ofertę i stworzyć produkt w Katalogu jeszcze raz. Jeśli wyżej wspomniany komunikat pojawi się ponownie, to prześlij nam zrzuty ekranu krok po kroku z widocznym formularzem wystawiania i danymi, jakie wprowadzasz
Niestety, nadal to samo Może być tak? https://allegro.pl/offer/12807593621/restore można nawet wystawić ten przedmiot.
@cztery_bez_atu Niestety, ale nie mam dostępu do tego widoku. 😞 Prześlij mi proszę zrzuty ekranu (najlepiej z widocznym paskiem adresu URL), a ja przekażę je do weryfikacji.
Przy pomocy kogoś kto jest w temacie wystawiania o niebo mądrzejszy niż ja ( chociaż nie jestem blondynką ) poradziłam sobie, ale został wystawiony " sposobem" a nie normalnie, natomiast problem nadal istnieje i myślę że kwestią czasu jest kiedy znowu się pojawi.
Dziękuję za chęć pomocy.
@cztery_bez_atu Panuje ten Pan przypadek, który wczesniej dotrze do pracy > to on rządzi danego dnia.