Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Allegro wyłącza mi poprawnie przypisane do katalogu oferty. Gdy próbuję przypisać je do "właściwych EAN-ów" pokazuje się sławny już komunikat "Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu". Co byłoby spoko, gdybym nie sprawdził i nie potwierdził, że ten numery są takie same jak numery EAN w ich katalogu (część tych "wzorcowym. Chciałbym zapytać kogoś z Allegro, co można zrobić z tym bałaganem, bo przypadkowo zauważyłem, że część ofert mam wyłączone od 9 dni, mimo że gdy wznawiam z poczty to niby jest wznowione.
Pozdrawiam,
Andrzej
@ADREM-MEDIA no co Ty , chcesz zgłaszać błędy w oczku allegro , najwspanialszym produkccie w dziejach portalu ..... no nie uchodzi .
A tak na serio to szkoda Twoich nerwów i obijania palców o klawisze klawiatury .
@ADREM-MEDIA, możesz podać przykładowy nr oferty oraz EAN?
Chętnie. Na jakiego maila?
Tu podaj.
Chcę mieć kontakt z jakimś działem pomocy, bo znalazłem jakieś min. 20 wyłączonych od czapy ofert i muszę te EANy posprawdzać. Wolę mailem. Dlatego proszę o dane kontaktowe do jakiegoś działu pomocy.
nie ma pomocy ani kontaktu alelegro choc jest formularz , czasami uda sie trafić na człowieka ale zazwyczja są tam m ałp y p rzy klawiaturze , booty lub blondynki w okularach co bedą ci przeklaiac wyuczona formułke --- życze powodzenia i szczęscia
Dzięki!