Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam wszystkich , na początek chciałem zapytać szanownych allegrowiczów czy mieli podobną sytuację do mojej . a było to tak - kupujący wylicytował kilka przedmiotów , zadzwonił do mnie i poprosił abym przesłał mu zbiorową paczkę z wylicytowanymi przedmiotami - nie każdy osobno ale wszystkie w jednej paczce przez paczkomat . wysłałem tylko 2 przedmioty w jednej paczce a resztę w osobnych . kupujący wiedział że jestem na rechabilitacji po zawałowej i nie będę miał czasu na allegro . rozpoczoł dyskusję jako że nie dostał przesyłki którą dostał razem z inną tak jak chciał i status przesyłki u mnie -do nadania , odwołał się do allegro i dostał zwrot kasy oraz przedmiot który wylicytował , teraz on ma kasę i przedmiot za darmo a ja zablokowane konto i straty . pytanie brzmi czy ten pan [ o niku edytowano] już kogoś z was też tak potraktował czy tylko ja byłem tak naiwny . dodam że korzystałem z takiej opcji wcześniej i nie było problemu pozdrawiam
@janio150 byłeś naiwny , nie ma nic na gębę , takie sprawy załatwia się mailowo , Masz wówczas potwierdzenie woli klienta .
Na allegro nie robi sie zadnych wymian, żadnych wysyłek, żadnych zwrotów pieniedzy ktore nie ida poprzecz serwis Allegro, trafisz na cwaniaka i oto masz efekt.
to jest właśnie allegro
chciałeś pomóc bliźniemu, ułatwić mu zakupy, a zostałeś potraktowany jak śmieć
także przez serwis
Mieliśmy podobną sytuację. Panu "przypomniało się" po kilku miesiącach, że nie dostał jednego przedmiotu, ale mieliśmy korespondencję mejlową w której prosił o wysyłkę w jednej paczce i na tym sprawa się zakończyła. Generalnie w naszej firmie jest zakaz łączenia osobno zakupionych przedmiotów w jedną przesyłkę.
sorki ale mam troszkę inne pytanie do bardziej doświadczonych sprzedawców RED mdrogeria budowlaniec2019 jak macie taką sytuacje ze n.p dzieli wam przesyłkę na 2 a mieści wam sie w jedną to pakujecie w dwie czy jedną paczkę ?
Z góry dziękuje za odpowiedz 😊
Ja wysyłam w jednej paczce jak się zmieści ,Ustawienia mam takie bo każda firma kurierska różnie do tego podchodzi tym bardziej wysyłka za granicę -do 10kg .Staram się jednak wysłać informację do kupującego że będzie jedna paczka ,ale nie zawsze .