Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy można sprzedawać na allegro karmę dla kotów po terminie znalazłem parę ofert, ale wole sprawdzić żeby uniknąć blokady sprzedaży i jakiś problemów.
@outletsiedlce Konsultuję to z odpowiednim zespołem. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
A jak kocina dostanie skrętu kiszek dostanie i pójdzie za tęczowy most, to do kogo skierujesz pretensje? Nigdy w zyciu nie dałabym swoim mruczkom czegos przeterminowanego.
Nie wolno!
W sumie, przecież to zwierzęta, a te w środowisku naturalnym jak oglądam programy "love nature" gorsze rzeczy jedzą
Co do meritum, to jeśli producent podał maksymalny termin do spożycia, to powinien być przestrzegamy.
Skoro nasz kociak mówi że nie wolno to tego się trzeba trzymać .
@outletsiedlce Czy możesz mi wskazać przykład oferty, którą znalazłeś?
albo zapytam tak,czy coś można sprzedawać na allegro po terminie jak tak to co?
kiedyś dopalacze sprzedawali jako produkty kolekcjonerskie a nie jako dragi więc skoro pisze że po terminie czyli wiesz że produkt ma wadę i się na to godzisz kupując to sprzedać możesz wszystko ale czy użyjesz tego na swoim czworonogu to twoja sprawa jak ci czworonóg wykituje. A czy serwis na to pozwala to insza inszość
@outletsiedlce Zgodnie z regulaminem (artykuł 4, punkt 4.1) na Allegro nie można oferować produktów przeterminowanych. Wskazane oferty zostały usunięte.