Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
Czy można sprzedawać swoje książki i e-booki na allegro? Jakie warunki należy spełnić?
Z poważaniem
MW
na uzywane ksiazki jest prowizja 15% + od wysylki
@product4anyone tak, możesz sprzedawac e-booki, ale pamiętaj że w kategorii Ebooki sprzedaż prowadzić mogą wyłącznie oficjalni dystrybutorzy ( w twoim wypadku autorzy), po spełnieniu odpowiednich wymagań technicznych i podpisaniu osobnej umowy na to z Allegro.
A tu masz, to dokładnie wyjaśnione ( przeczytaj cały wątek ) : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/dziwne-zapisy-regulaminu-allegro...
Mam nadzieję że pomogłem 🙂
@product4anyone Tu masz stanowisko Allegro w tej sprawie;
Sprzedaż w kategorii Ebooki prowadzić mogą wyłącznie oficjalni dystrybutorzy, po spełnieniu odpowiednich wymagań technicznych i podpisaniu osobnej umowy z Allegro.
E-bookiem jest każdy dokument (tekstowy, obrazkowy) zapisany w formie elektronicznej, którego odczytanie wymaga zastosowania odpowiednich urządzeń komputerowych.
Cześć, chcę wystawić ebooka jednak nie mogę wybrać odpowiedniej kategorii bo zatrzymuje się na książkach. W jaki sposób mogę wystawić go w kategorii ebook?
Sprzedaż w kategorii Ebooki prowadzić mogą wyłącznie oficjalni dystrybutorzy, po spełnieniu odpowiednich wymagań technicznych i podpisaniu osobnej umowy z Allegro.
Ok czyli w takim razie jeśli chcę sprzedać swojego ebooka to mogę go wystawić w innej kategorii czy muszę spełnić wymagania i podpisać umowę?
Tematy był przez mnie podjęty w tym wątku:
Hej! Po przeczytaniu tego wątku np ja nadal nie wiem czy mogę wystawić e-booka swojego własnego autorstwa w innej kategorii niż ebook☺️
@Client:48342016 w tym artykule opisaliśmy zasady dotyczące sprzedaży e-booków na Allegro.
E-booki mogą być wystawiane tylko w kategorii e-booki i tylko przez oficjalnych dystrybutorów, po spełnieniu odpowiednich wymagań technicznych i podpisaniu osobnej umowy z Allegro.
Więc nie możesz wystawić swojego e-booka w kategroii innej, niż e-book, ponieważ dopisek, który znajdziesz w podlinkowanym artykule dotyczy audiobooków i videobooków.
Dzień dobry, gdzie moge sie zgłosić zeby sprzedawać swojego ebooka? Napisałem go sam pol roku temu i chciałbym go na allegro sprzedawać
@radekreklamowo wszystkie informacje dot. sprzedaży ebooków znajdziesz we wpisie Moniki.