anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę zmienić login do konta

wiolaimaciek
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

serwis-texas
#21 Demiurg#

@LEW433  Możesz mi wyjaśnić skąd Ci się wzięło to TAK?

Podajesz link gdzie jest wyraźnie napisane, cytuje

Niestety, ze względów bezpieczeństwa, zmiana raz nadanej nazwy użytkownika (loginu) nie jest możliwa.

Jednorazowo możesz natomiast zmienić login Client:123456789, który nadajemy automatycznie nowym użytkownikom.

Login, który wybierzesz, nie może być identyczny z nazwą użytkownika przypisaną do innego konta, nawet jeśli jest ono od dłuższego czasu nieużywane. Użytkownikiem konta wraz z jego nazwą jest osoba (bądź firma), która je zarejestrowała.

Jeśli chcesz posługiwać się inną nazwą użytkownika, zarejestruj nowe konto, korzystając z odmiennego adresu e-mail.

@wiolaimaciek  niestety, nie można.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A stąd ze jak napisze i uzasadni to da się to zmienić, są takie wpisy i tak sama moderacja to uzasadniała. A wiesz że da się podszywać tu na Allegro pod czyjś Login?

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@LEW433 

Czekaj, nie rozumiem tego.

A wiesz że da się podszywać tu na Allegro pod czyjś Login?

Tutaj to znaczy na forum społeczności, czy na samym Allegro? A zdradzisz jak to można zrobić?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zakładasz konto na ten sam login jak ktoś, np: jak zakładam  na twój i piszę jako Ty i wypisuje "bzdury". Było to tu na Forum i nie był to LOGIN Client 123345itd tylko np: @serwis-texas czyli są dwa!!

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@LEW433 

Poważnie?  Zrobiłem test. Chciałem się zalogować na AG. Przeniosło mnie do logowania ale zwykłego, na platformie Allegro. Nie widzę możliwości zakładania konta tylko na AG?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie logować tylko musisz założyć nowe. Zapytaj starych bywalców, potwierdzą.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@LEW433 

No ale przecież nie będę mógł założyć nowego konta na Allegro na login który już istnieje!

EE tam, nie wierzę w takie cuda.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No można.🤗

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@LEW433 

To odpowiedz mi proszę jakby wtedy miała działać wyszukiwarka po nazwie sprzedawcy?

oznacz moderatorów