Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedałem część elektroniczną używaną napisałem że nie daje gwarancji ponieważ nie ma możliwości sprawdzenia pod kątem elektrycznym i że sprzedaje na części mimo to kupujący robi zwrot a moim zdaniem podmienił to co chciał i teraz odsyła gdy dzwoniłem żeby zapytać o zgłaszanie zwrotu nie odbierał telefonu odpisał że ma takie prawo a teraz zgłosił się o pomoc do allegro i na takich cwaniaczków nie ma żadnych asów bo allegro zawsze trzyma ich strone
Zwykłego zwrotu (odstąpienia od umowy) przyjmować nie musisz, bo jesteś prywatnym sprzedawcą.
Jeżeli zgłosił reklamację, że mu nie działa, to możesz ją odrzucić, bo w ofercie napisałeś, wyraźnie, że nie wiesz czy działa. Tylko pilnuj terminu - 14 dni od zgłoszenia i musisz napisać uzasadnienie.
@Auto_Bisz jako przedsiębiorca musisz przyjąć zwrot od kupującego, jeśli w ofercie nie było wyraźnie zaznaczone zasadne ograniczenie.
W takiej sytuacji poczekaj proszę na przesyłkę zwrotną i zweryfikuj, czy to ten sam produkt, który wysłałeś do kupującego.