Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak prawdopodobnie allegro coś kombinuje z pozycjonowaniem ofert na stronach plus inflacja klienci nie szastają groszem bo splukali się na święta
Dużo branż narzeka na styczeń i lipiec, ale zależy od asortymentu oczywiście.
Branża rozrywkowa nie narzeka na obroty!
@kompcenter W styczniu normalka > jak miałem kilka lat temu stacjonarny sklep z kosmetykami i chemią to styczeń w każdym roku był kiepski > po świętach , a zaraz wyjazdy na ferie z dziećmi
Brak kasy😣
Styczeń nie jest zły ,w zakładach pracy były premie roczne ,co pozwala klientom na zakupy . W niektórych branżach może być jednak jeszcze problem ,ale na pewno nie wszędzie.
W styczniu wyprzedaże w sklepach stacjonarnych to kto bedzie przepłacał na allegro. Jeansy big star po 120 zł (kup 2 pary wtedy trzecia za 1 zł) to nie będe kupował po 170 na allegro.
jako że wojna na wschodzie to tylko preludium, intro do konfliktu globalnego ludzie robią zapasy rzeczy potrzebnych w czasie nadchodzącej apokalipsy
to zależy jaka branża, od 2 tygodni mamy ferie zimowe, więc sporo osób wyjechało, to też przekłada się na sprzedaż. Sam zrobiłem sobie tydzień wolnego, żeby skorzystać z zimy w naszych górach 🙂
"Sam zrobiłem sobie tydzień wolnego..." - "POSTAWA GODNA NAGANY I STANOWCZEJ REAKCJI ORGANU ALLEGRO" 😉
@kompcenter pytasz ogólnie czy o allegro, masz jakieś porównanie z innymi portalami czy własnym sklepem internetowym ???
O Allegro
@kompcenter oczekujesz jakiegoś wsparcia a walisz same konkrety 😞
Czy odnotowaliście spadek sprzedaży w styczniu?
O Allegro
Ja nie odnotowałem, ale co Ci po takiej informacji ? pewnie inna branża itp.
I ujrzał Pan pracę naszą……
I uradował się……
A potem zapytał o zarobki nasze……
I usiadł…… I zapłakał……
na nic Panie ronisz łzy
przecie winnym jeno Ty
karać Nas to Twa maksyma
a nie... przecie Ciebie ni ma
Usiadł ptaszek na jabłoni
i uronił łezki dwie
w co Wy ludzie tu robicie
Ja tu siedzę ,sobie dziobię