Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałbym was zapytać o wasze zdanie o poniższej aukcji:
https://allegro.pl/oferta/reduktor-vtg-bmw-f06-f07-f13-atc35l-xdrive-9068065444
"
Jeśli wybiorą Państwo zakup skrzyni rozdzielczej w Naszej siedzibie, gratis otrzymają Państwo: - Demontaż skrzyni rozdzielczej - Olej do skrzyni rozdzielczej - Montaż zregenerowanej skrzyni rozdzielczej - Kalibrację skrzyni rozdzielczej wraz z diagnostyką komputerem! Proszę nie dać się oszukać niższym ceną konkurencji, zaufaj specjalistą w branży!"
Czy zapis narusza regulamin?
Może tekst powinien znaleźć się gdzie indziej? Konkurencja nalicza dodatkowe koszty za montaż, olej itd a u Nas jest to w cenie, chcemy do podkreścić kupującym.
@GearMarNie wiem jak z regulaminem ale tekst ma babola, a nawet dwa - niższym CENOM i zaufaj SPECJALISTOM ! 😄
Masz rację, aż wstyd. Kilka lat pracy za granicą wychodzi na jaw...
a co jest niepoprawnego w słowie "cenom" i "specjalistom"? Tak wygląda celownik liczby mnogiej (komu, czemu?) od słowa cena i specjalista. Chyba, że Pan miał na myśli z jedną ceną i jestem specjalistą, ale tam chyba jest napisane nie daj się oszukać cenom - jest to prawidłowe.
@bulikingi jest prawidłowe bo zostało poprawione.
Według mnie taki opis nie narusza regulaminu, choć można się przyczepić do słowa "zakup". Wskazywać to może na zakup poza Allegro, zmień na "odbiór osobisty".
ktoś z allegro może uznać, że ten zapis dotyczy sprzedaży poza serwisem
mi Allegro najpierw uznało, że zapis produkty kupowane można testować w naszej firmie przed zakupem (tak każą polskie przepisy)
a potem uznało, że są ponad prawem i usuwali mi aukcje właśnie z w/w powodu