anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy podjazd kuriera inpost w ramach allegro smart jest płatny,

wlej-olej_pl
#7 Wielbiciel#
  • Na fv z inpostem w ramach wlasnej umowy mam spora kwotę za podjazdy. Wysyłam głównie przes allegro smart. I do każdej paczki zamawiam podjazd. Czy każdy takie zlecenie podjazdu jest płatne osobno? W cenniku piszę xe podjazd kuriera inpost po wyżej 5 paczek jest bezpłatny. Ja mam minimum 10 codziennie. Kwota jest wysoka a poza allegro nie wysyłam paczek. 
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@wlej-olej_pl, znaczenie ma, czy zostaje to zlecone jako jeden podjazd. W celu wyjaśnienia dokładnie sytuacji skontaktuj się przez formularz kontaktowy

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@wlej-olej_pl Jeśli masz umowę, to dlaczego nie uruchomisz stałego zlecenia odbioru?
Dlaczego nie zamawiasz podjazdów przez Webtruckera?

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

wlej-olej_pl
#7 Wielbiciel#

Mam umowę bezpłatną. W tej umowie podjazdy są płatne. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@wlej-olej_pl dla min. 5 paczek podjazd jest bezpłatny , pewnie nadajesz przez WzA i popełniasz klasyczny błąd . Nadawaj przez MP i jak Masz 5 paczek puszczaj zlecenie podjazdu  ,to co zrobisz później kurier zabierze bez problemu .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@wlej-olej_pl nie ma czegoś takiego jak umowa bezpłatna, nadajesz pewnie przez Menadżer Paczek przedpłata ? musisz zlecać podjazd po wszystkie paczki zaznaczone a nie klikać do każdej 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów