Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie.Mam takie pytanie czy sprzedający może anulować wylicytowany już przedmiot na allegro lokalnie jeśli oprócz mnie nie było chętnych i wylicytowałem przedmiot za powiedzmy 2zł.Czy jeśli sprzedający uzna że wylicytowana kwota za przedmiot jest zbyt niska to czy może odmówić sprzedaży???
Oficjalnie nie. Ale jak odda kasę to allegro nic mu nie zrobi. Pozostaje Ci tylko sąd cywilny.
Rozumiem,a jak mam zapłacić sprzedającemu za wylicytowany przedmiot?Licytuję pierwszy raz na allegro lokalnie.Czy po licytacji sprzedający poda mi swój numer konta na czacie czy jak to wygląda???Za zakupy na zwykłym allegro płacę normalnie kartą,ale tu jakoś nie widzę takiej opcji.
@Client:109828139 Po zakupie sprzedający powinien podać numer konta do wpłaty ale jak wygrasz i cena okaże się za niska to może ci numeru konta nie dać .
A jeśli nie poda mi numeru konta to będzie ponosił jakieś konsenkwencje???
Nie, zakup będzie w kupionych i tam go opłacisz, przez Allegro.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/jak-zaplacic-za-zakup-na...
Ok dziękuję za pomoc.Fajne to allegro gadanie.Pozdrawiam serdecznie.
@Client:109828139 Nie może, została zawarta umowa a wówczas powinna być zrealizowana, jak Ci zwróci śrdoki to Allegro nic nie może zrobić, pozostaje sąd.
Rozumiem,a jak mam sprzedającemu zapłacić???Czy poda mi w wiadomości swój numer konta???Przepraszam za może banalne pytanie,ale na allegro lokalnie licytuję i kupuję pierwszy raz,a nie widzę opcji tak jak na zwykłym allegro.
Cześć @Client:109828139. Na Allegro Lokalnie nie ma możliwości wycofania ofert licytacji. Wygrywa ją osoba, która zaproponowała najwyższą kwotę. W tej sytuacji sugeruję kontakt ze sprzedającym/kupującym, celem ustalenia dalszych kroków.
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
🤗