Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przed chwilą otrzymałam maila o treści:
"Witaj!
Informujemy, że 12-12-2022 19:30 wpłynęła do BIK informacja od AION BANK (CESJA ALLEGRO PAY) o nowym zobowiązaniu kredytowym. Zaloguj się na www.bik.pl i sprawdź szczegóły. Jeśli podejrzewasz wyłudzenie kredytu, skontaktuj się z Centrum Obsługi Klientów BIK: 22 310 4444.
Pozdrawiamy
BIK"
W Allegro Pay mam jedno zobowiązanie, ale nie rozpoczynałam kolejnego. Nie dokonywałam kolejnego zakupu! Podejrzewam próbę wyłudzenie, co robić?
Proszę o pomoc
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ oznaczyć moderatorów niech się wypowiedzą po przetrzepaniu twojego konta 😄
@werkaxd1998 aby sprawdzić, czy wierzytelność została przeniesiona do AION Banku, wejdź proszę do panelu Allegro Pay i kliknij wybraną umowę. Jeśli w polu Dodatkowe informacje widzisz odnośnik do szczegółów do umowy – oznacza to, że wierzytelność z umowy została przeniesiona do AION Banku. Jeśli nie – wierzytelność została w Allegro Pay.
Ta sama zasada będzie dotyczyła Twoich wszystkich przyszłych umów Allegro Pay.
Jeśli będziesz miała szczegółowe pytania odnośnie do Allegro Pay, skontaktuj się z nami za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości Doradca Allegro Pay, udzieli Ci szczegółowych informacji.