Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W "Centrum zniżek", w zakładce "Aktywne" posiadam włączoną promocję "Dodaj Rabaty dla firm na Allegro Business za co otrzymasz pakiet 100 Wyróżnień".
Dodałem rabaty i promocja wskoczyła do "Aktywnych". Skoro jest w "Aktywnych" zniżkach to idąc za przykładem poprzednich przykładów, podobnych promocji włączyłem 100 wyróżnień myśląc, że będą darmowe. Oczywiście tak nie było i przyjdzie mi teraz zapłacić prawie 2000 zł za włączenie promowanych aukcji.
Jestem świadomy, że gdybym zagłębił się w regulamin to pewnie bym wiedział że sam tytuł Zniżki to jedynie wabik i wprowadzanie klientów w błąd w nadzieji, że takich ludzi jak ja będzie więcej.
Proszę o pomoc i informacje czy uda się anulowac taki koszt biorąc pod uwagę:
- "przypadkowe" włączenie promowania
- promowanie trwa dopiero kilka godzin
- promowanie nie przyniosło żadnej sprzedaży
@Ocean_sklep próbuj a jak sam piszesz na przyszłość czytaj regulamin zanim tu coś włączysz 😄 Ha ha ha 😉
30 dni po zakończeniu promocji, czyli 13 września, sprawdzimy, czy Twoje konto nadal spełnia powyższe warunki. Jeśli tak, przyznamy Ci 100 bezpłatnych 10-dniowych Wyróżnień.
Cholerka teraz już będę wiedział 🙄😁
@Ocean_sklep jeśli trawa to kilka godzin to wyłącz i poproś o anulowanie opłaty bo błędnie to włączyłeś 🙂
a wiesz że przy wyróżnieniach płacisz prowizję podstawową + 75 % prowizji od podstawowej oraz przy zwrotach tej drugiej Ci nie oddają 😄
@kostas11 tak o opłatach wiem, bo już nie raz korzystałem z "darmowych" wyróżnień.
Gdzie najlepiej napisać do Allegro w sprawie anulowania tej opłaty? Zakładek jest dużo i sposobów komunikacji ale jaki będzie najskuteczniejszy?
@Ocean_sklep przez kontakt https://allegro.pl/pomoc/kontakt a sposób jaki Ci wygodniej mail, telefon itp.
@kostas11 Dzięki!