anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy w końcu ktoś zajmie się działaniem wyszukiwarki?

cztery_bez_atu
#13 Ambasador#

Chciałam wystawić klemy do kabli rozruchowych. Wpisuję w szukajkę produktów  klema i co mam w wyniku między innymi wśród ponad 19000 wyników?

STREFA ZGNIOTU KŁY KIEŁ LEWY PEUGEOT 308 T7 RCZ LIFT

Kieł stożek adaptera/ łyżki Mecalac 12 kły

ZESTAW NAPĘD_OWY DID KAWASAKI VERSYS KLE_650 07-22

POMPA DO PALIWA ZANURZENIOWA

Obejma koła podporowego

Ściągacz do łożysk sworzni

NISSAN QASHQAI J11 RENAULT KADJAR 2014 KIEŁ ODBÓJ STREFA ZGNIOTU LEWA

to jest wynik wyszukiwania na 20 stronach a stron jest 3166.

Może warto było by dopracować w pierwszej kolejności bezbłędne działanie tego co już jest zamiast silić się na nie działające " wodotryski"

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cztery_bez_atu Cześć, dzięki za zgłoszenie. Te wyniki pokazują się w wynikach, ponieważ zawierają słowa kluczowe. Żeby zawęzić wyniki wyszukiwania przejdź do odpowiedniej kategorii: https://allegro.pl/kategoria/prostowniki-i-kable-rozruchowe-kable-rozruchowe-253596 

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#13 Ambasador#

Szanowna Pani. Ja to ogarnęłam chociaż zajęło mi to trochę czasu pomimo że jestem tutaj ponad 15 lat, ale jak to ma ogarnąć człowiek który zajrzał na Allegro drugi raz w tym roku gdyż akurat poszukuje np. klemy?  Pierwsze podejście to jest ponad 35000 wyników z czego przynajmniej połowa nie ma z szukanym przedmiotem nic wspólnego. Na 99% odpuści sobie i pójdzie poszukać w sklepie stacjonarnym.

oznacz moderatorów

shopmw
#10 Popularyzator#

Sprawdź czy allegro nie przekręca zapytania, często ich wyszukiwarka zmienia frazę uniemożliwiając znalezienie produktu, nie ma możliwości wymuszenia na niej pozostawienia wpisanej frazy. Tysiące ofert widmo, do których klient może trafić tylko przeglądając konto sprzedawcy, bo wyszukiwarka nie zna. 

oznacz moderatorów