Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni mam straszne problemy z allegro. Zamula na wielu zakładkach a wystawienie oferty to jakiś koszmar. Po kliknięciu przycisku "Wystaw ofertę" ładuje się w nieskończoność i trzeba odświeżać stronę. Strona z ofertami użytkowników potrafi się nie załadować w ogóle i trzeba wielokrotnie odświeżać. Podobnie jest z zakładką "zamówienia".
To tylko u mnie?
Inpost muli , alegro muli . Wystawiałem dzisiaj 2 oferty i ładowały się kilka minut .☹️
Jeżeli serwer nie wyrabia przy podstawowych funkcjonalnościach, jestem ciekaw jak planują poradzić sobie ze smart weekiem 😄
@filatelista_2007 Operacjach, a nie jakichś "funkcjonalnościach".
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Faktycznie, w końcu to tylko insert do bazy danych 😥
Nie tylko u Ciebie, mam podobnie jak i wielu innych sprzedawców. Podobno było już wielokrotnie zgłaszane Allegro, ale na razie nic się nie wydarzyło.
Szału można dostać z tym wystawianiem, idzie jak krew z nosa.
Od 15 minut próbuję wznowić 2 aukcje. To jest jakaś masakra, jak mamy pracować
Czasami działa odwświeżanie i ponowna próba wystawienia.
Czasami tak. Aż zacząłem liczyć próby. Póki co ósme odświeżenie i nic
Sprawdź w między czasie czy nie wystawiło Ci jednak tej aukcji, bo u mnie ciągle ładuje, a w między czasie gdzieś jednak wystawia się tak aukcja.
Rzeczywiście po kilku próbach też zauważyłem, że takie cuda się dzieją i wszystko fajnie tyle, że przede mną jeszcze co najmniej 30 ofert do wystawienia a w planach na dziś miałem jeszcze zrobić obiad.
Dziwie się, że allegro priorytetowo nie podchodzi do takich problemów.
Nic nie mów, jak dzisiaj mam w planie o wiele więcej aukcji, a po prostu nie da się tak pracować, bo cierpliwość mi się kończy. Na razie to zostawiałam i robię inne rzeczy, usiądę później ponownie. Wczoraj wieczorem jakoś działało.