Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro usuwa wszystkie aukcje z danymi do kontaktu, które są zawarte w aukcji. Wszystko należy umiescić w zakładkach. Ok. Klienci mają problem ze znalezieniem danych. Sprawdziłem "okiem klienta" jak to jest w praktyce i znalazłem coś co jest fatalnym rozwiązaniem Allegro, otóż pasek ze sponsorowanymi ofertami pomiędzy opisem aukcji a zakładkami (Dostawa i płatność, Gwarancja, Reklamacja, Zwroty, O sprzedającym). Aukcja powinna być spójna - opis , zdjęcia, zakładki. Tak aby klient nie był w międzyczasie rozpraszany innymi ofertami. Sponsorowaną zakładkę umieśćcie pod ofertą a nie w jej integralnej części. Do tego jako sprzedawca nie życzę sobie aby w mojej ofercie były pokazywane inne konkurencyjne. A jeśli są pokazywane reklamy na moich aukcjach, za które płacę, to powinienem otrzymać zapłatę, czyż nie?
@konto zamknięte Podaj mi proszę przykład oferty, w której zastosowaliśmy takie rozwiązanie.
@WREDZIA-W1 👍To rozwiązanie to forma promocji ofert dostępnych w Serwisie. @konto zamknięte Przyjmuję sugestię, że powinniśmy zorganizować tę przestrzeń w inny sposób.
@nat_not Wiem, ale przyznasz, że uczciwe to nie jest. Stronę opłacił sprzedawca. Często wyróżnił na ciężkie pieniądze, a Wy na takiej stronie reklamujecie kogoś innego. Dla mnie to skandal!!!!
@nat_not Promowanie konkurencji na stronie przedmiotu Sprzedającego?.... słabe?
Ja zawsze widzę taki układ:
nr 8878547160
> https://i.imgur.com/ZU1W0uO.png
Ja tam sobie bloki rat i sponsorowanych ofert wywaliłem w adblocku, bo dla mnie te info są zbędne 🙂
Każda oferta na Allegro jest przedzielona po opisie paskiem sponsorowanym. Zakładki informujące o reklamacjach, zwrotach, gwarancji itd. są integralną częścią oferty i nie powinny być przedzielone paskiem reklamowym (zwłaszcza cudzymi ofertami). To wprowadza klienta w błąd.
wystawiasz wiadro za 100zł
znajduje się chętny Kupujący ogląda ofertę i już ma kupować
a tu zonk - reklama z wiadrami innego sprzedawcy za 99zł
--------------------------------------------------------------------------------
podobnie jest po zakupie wiadra
bo allegro wyświetla inne wiadra z tekstem - bo może cię to jeszcze zainteresować
Kupujący odstępuje odmowy bo każdy zyl się liczy
i nici z zakupu u Ciebie
to nie handel ale kpina portalu allegro ze Sprzedawcy
do @konto zamknięte - czytałeś do czego takie paski prowadzą
bo właśnie przez te dodatki allegro Kupujący najprawdopodobniej nie mógł znaleźć zakładek o reklamacjach i gwarancjach