anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Darmowe zwroty w ramach Smart tylko dla posiadaczy drukarek.

nikl
#14 Krzewiciel#

Proszę zaktualizować regulamin Smart o zapis: "Darmowe zwroty w ramach Smart przysługują wyłącznie posiadaczom drukarek." Chodzi o zwroty Smart paczek wysłanych przez DHL, gdzie wymaga się zwrotu Pocztą Polską wyłącznie po wydrukowaniu etykiety.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Potrzebujesz "Dostęp" do drukarki by wydrukować etykietę - nie musisz od razu kupować drukarki.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@NipponShorty ale regulamin wyraźnie mówi, że "wyłącznie posiadaczom drukarek", więc musisz być właścicielem drukarki 😁

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@KOGIEL_T By wydrukować drukarkom list przewozowy?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@NipponShorty  no właśnie dlatego @nikl prosi o zmianę tego bezsensownego wpisu, bo regulamin nakazuje posiadanie drukarki, więc nie możesz wydrukować u sąsiada, musisz mieć swoją😉

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Posiadacz to nie tylko właściciel np dzierżawca działki rolnej jest jej posiadaczem bo ją użytkuje ale nie jest jej właścicielem

oznacz moderatorów

nikl
#14 Krzewiciel#

Mój błąd. Powinna być informacja, że po prostu wymaga użycia drukarki. Ewentualnie można spróbować namalować etykietę odręcznie na podstawie widoku z ekranu. Etykieta pocztowa wypełniana odręcznie nie spełnia wymogów Smart. To jest takie zatruwanie życia, aby tylko zniechęcić do wybrania darmowej wysyłki i po prostu opłacić ją.

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Albo robić przemyślane zakupy by nie zwracać co chwila zakupionych produktów.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@nikl Zatruwaniem życia sprzedawcom jest robienie bezsensownych zwrotów. Poza tym nie istnieje nic takiego jak darmowa wysyłka. Gdzieś ktoś za nią płaci - i nierzadko jesteś to ty sam 🐭

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

nikl
#14 Krzewiciel#

Różnie to bywa. Akurat dziś to ja się pomyliłem jako sprzedawca i mnie zależało na darmowym zwrocie. Skoro już płacę za darmowe zwroty w wysokich prowizjach i dopłatach, to chcę aby one działały sensownie. Skończyło się tak, że straciłem 25 zł.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A nie jest tak ze to PP wymaga  a nie Allegro, PP to została w latach 90-tych.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@LEW433 Gdyby było tak jak piszesz, to by akceptowali ręcznie wypisane etykiety 😎

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Drukarkę też można kupić na allegro 🤣

Tylko jej nie zwracać, by drukować etykiety na zwroty innych produktów. 

oznacz moderatorów