Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę zaktualizować regulamin Smart o zapis: "Darmowe zwroty w ramach Smart przysługują wyłącznie posiadaczom drukarek." Chodzi o zwroty Smart paczek wysłanych przez DHL, gdzie wymaga się zwrotu Pocztą Polską wyłącznie po wydrukowaniu etykiety.
Potrzebujesz "Dostęp" do drukarki by wydrukować etykietę - nie musisz od razu kupować drukarki.
@NipponShorty ale regulamin wyraźnie mówi, że "wyłącznie posiadaczom drukarek", więc musisz być właścicielem drukarki 😁
@KOGIEL_T By wydrukować drukarkom list przewozowy?
@NipponShorty no właśnie dlatego @nikl prosi o zmianę tego bezsensownego wpisu, bo regulamin nakazuje posiadanie drukarki, więc nie możesz wydrukować u sąsiada, musisz mieć swoją😉
Posiadacz to nie tylko właściciel np dzierżawca działki rolnej jest jej posiadaczem bo ją użytkuje ale nie jest jej właścicielem
Mój błąd. Powinna być informacja, że po prostu wymaga użycia drukarki. Ewentualnie można spróbować namalować etykietę odręcznie na podstawie widoku z ekranu. Etykieta pocztowa wypełniana odręcznie nie spełnia wymogów Smart. To jest takie zatruwanie życia, aby tylko zniechęcić do wybrania darmowej wysyłki i po prostu opłacić ją.
Albo robić przemyślane zakupy by nie zwracać co chwila zakupionych produktów.
@nikl Zatruwaniem życia sprzedawcom jest robienie bezsensownych zwrotów. Poza tym nie istnieje nic takiego jak darmowa wysyłka. Gdzieś ktoś za nią płaci - i nierzadko jesteś to ty sam 🐭
Różnie to bywa. Akurat dziś to ja się pomyliłem jako sprzedawca i mnie zależało na darmowym zwrocie. Skoro już płacę za darmowe zwroty w wysokich prowizjach i dopłatach, to chcę aby one działały sensownie. Skończyło się tak, że straciłem 25 zł.
A nie jest tak ze to PP wymaga a nie Allegro, PP to została w latach 90-tych.
@LEW433 Gdyby było tak jak piszesz, to by akceptowali ręcznie wypisane etykiety 😎
Drukarkę też można kupić na allegro 🤣
Tylko jej nie zwracać, by drukować etykiety na zwroty innych produktów.