anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro samo zmienia ceny dostawy moich produktów?

bzzz8_pl
#8 Zapaleniec

Już kilkukrotnie spotkała mnie sytuacja, że klient zapłacił za przesyłkę 4,99zł gdy moja najtańsza przesyłka w cenniku to 10,99zł Allegro One. Właśnie przed chwilą klient dokonał zakupu i wydarzyło się to po raz kolejny.  Paczka Inpost  zamówiona przez klienta będzie gabarytem B. Czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć co tu się dzieje?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

shopmw
#11 Animator

U nas jest to samo, dla zamówień poniżej 45 zł.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Pytanie jest inne: w czym Wam to przeszkadza? W czym przeszkadza Wam fakt że np. Wasza oferta dzięki temu jest bardziej atrakcyjna dla kupującego?

oznacz moderatorów

bzzz8_pl
#8 Zapaleniec

To nie pytanie czy mi to przeszkadza. Lubię być poinformowany co się dzieje na moim koncie i z czego to wynika. Nawet jeśli miesza tam Allegro to warto by mnie o tym poinformowało. 

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

U części kupujących trwają testy wysyłek smart dla zamówień poniżej 45zł (jak dobrze pamiętam to 35-45zł). Te przesyłki mają niższe ceny przesyłki, bo są smart. 

Prawdopodobnie to właśnie taka paczka. Sprawdź sobie ile realnie menedżer za nią woła, bo nie trafiłam na takiego to więcej nie wiem...

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@AnnaG-Antyki od 20zł.

oznacz moderatorów