anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro samowolnie włączyło mi wysyłki pobraniowe do Czech i Słowacji?

foto-hurtownia
#11 Animator#

Nie zgadzałem się na to - musiałem anulować zamówienie klienta z Czech, za co oczywiście nie oddaliście prowizji, ale cóż. Czemu pozwalacie sobie na takie posunięcia?

Gdy ostatnio włączyliście mi samowolnie sprzedaż na Węgry, odpisaliście - "Spełnili państwo warunki, to wam włączyliśmy" - argument bezsensowny i robiący ze sprzedawców **piiip**ów.

Jaki powód był tym razem?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

bosek_2804
#12 Orędownik#

Myślę, że już wkrótce i na Chiny nam włączą. 

oznacz moderatorów

euphoria_art
#11 Animator#

Hej,

To nie mogę sprzedawać tylko w Polsce?  Ja mam licytacje obrazów i nie ma takiej opcji aby mi ktoś włączył wysyłkę do chin.

Na razie w licytacjach nie jest narzucany rynek poza Polską ale jak długo to potrwa to nie wiem.  Chyba powinienem mieć jakieś prawa i wybrać czy chce sprzedawać towar za granicę czy nie. Chciałbym np aby moje obrazy zostały w kraju a nie za granicą.

Powiedźcie jak to jest, można sprzedawać  w opcji "kup teraz" tylko na polskim rynku czy też nie? czy muszą być Węgry etc. Nie do końca to rozumiem, jak to jest z fakturami Które trzeba niekiedy wystawić np chińczykowi. albo jak jest paczka pobraniowa z zagranicy nie odebrana to czy Allegro ponosi koszty?

oznacz moderatorów